Partnerek

Hajdú Kupa és Főnix Kupa + MEFOB, 2016. május 14-15.

XX. alkalommal kerül sor a Hajdú Kupa és Főnix Kupa versenyeire, május 14-15-én, ahol a résztvevők a hagyományoknak megfelelően időfutam, mezőnyverseny és kritérium számokban állhatnak rajthoz. A megyei versenynaptár kiemelt rendezvényéről van szó! A rendező DKSI egyesülete szeretettel vár minden tisztelt sporttársat!

A Hajdú Kupa időfutam és mezőnyverseny futamainak keretében kerül sor az idei Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság versenyeire! FIGYELEM: A két versenyre külön nevezési űrlap van (lásd lent) és KÜLÖN KERÜL ÉRTÉKELÉSRE!

HAJDÚ KUPA KIÍRÁSA .o0o. FŐNIX KUPA KIÍRÁSA .o0o. HAJDÚ/FŐNIX NEVEZÉS .o0o. MEFOB NEVEZÉS

Hajdú Kupa, 2015. április 18-19. - A DKSI nyerte el a Hajdú Kupát!

Szeles, borult hétvégén került sor az 2015. évi Hajdú Kupa futamaira. Az időfutamból és mezőnyversenyből álló kétszakaszos viadal minden korosztályban izgalmas küzdelmeket hozott. A HBMKSZ és a DKSI által közösen szervezett rendezvényről a résztvevők, csapatvezetők is pozitív visszajelzéseket adtak, ami azt jelenti, hogy a megújult szervezőgárda Nagy II. Zoltán versenyigazgató, a Megyei Szövetség elnöke vezérletével sikeresen átvette a stafétát, és Debrecen, valamint az itteni kerékpársport jó hírnevét tudja öregbíteni.

Az összetett csapatversenyt a debreceni kerékpársport megújulását képviselő DKSI egyesülete nyerte, ezzel ők vehették át a Hajdú Kupát!

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, és jelenlétével megtisztelte a rendezvényt! A verseny jegyzőkönyve ITT TALÁLHATÓ. Beszámoló és FOTÓK ITT!

Főnix Kupa, 2015. április 18. - Eredmények

Kellemetlen, hűvös, szeles idő fogadta a Főnix Kupa indulóit. Izgalmas futamokat láthatott a helyszínre kilátogató közönség, bár a komisz idő távol tartotta a népesebb nézősereget. Ettől eltekintve, izgalmas és tartalmas versenyen vagyunk túl, a versenyzők kiélezett csatákat vívtak a pontokért. Az elit futamot óriási fölénnyel, körelőnnyel nyerte Fejes Gábor (Dr. Bátorfi Agria KTK, Eger), a dobogós helyezésekért pedig óriási küzdelmet láthattunk Nagy Gyula, Ábrók Norbert és Pályi Csaba között (valamennyien DKSI / Debrecen), melyet csak a véghajrá tudott eldönteni, ahol Ábrók a 2., Pályi pedig a 3. helyet szerezte meg.

A csapatversenyt, így a Főnix Kupát a debreceni DKSI csapata nyerte. (Fotó: Kapcsa Natália)

A további kategóriák eredményei itt találhatók meg: FŐNIX KUPA JEGYZŐKÖNYVE

Hajdú Kupa és Főnix Kupa, 2015. április 18-19.

Letölthető kiírások:                               IDŐFUTAM ELŐZETES NEVEZETTEK RAJTLISTÁJA ITT!

Az időfutamra maximum 20 helyszíni nevezést áll módunkban elfogadni.

  HAJDÚ KUPA FŐNIX KUPA Letölthető PLAKÁT 

Ajánlott szállás: INFORMÁCIÓK LENT A SZÁLLÁS RÉSZNÉL!!!

1. A verseny célja:

A kerékpársport népszerűsítése, és minden korcsoport részére  versenylehetőség biztosítása többszakaszos verseny keretében.

2. A verseny rendezői:

Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség
DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifj. Egyesület
Debrecen MJV Polgármesteri Hivatal

Bővebben...

Hajdú-Főnix Kupa 2014 - Eredmények

Színvonalas, látványos küzdelmet hozott a 2014. évi Hajdú-Főnix Kupa, amelyen a határon túlról érkező résztvevők révén nemzetközi mezőny sorakozott fel. A hazai DKSI-Freeriderz valamint a Miránk DOMKK versenyzőin kívül nagy erőkkel vett részt a Bikeexpress SE, az SZKSC, a KSI, a CSC Marghita, az NYKSE, ViniBike... stb, és a Mugenrace Team Prolog szombati napon nagyot hajtó két versenyzője is említést érdemel. Teljes jegyzőkönyv ITT elérhető.

Részletes beszámolók, fotók elérhetők az Idetekerj.eu blog oldalon, a Hajdú Kupáról ITT, illetve a Főnix Kupáról ITT!

Köszönjük a részvételt!

.oOo. HBMKSZ .oOo.