Partnerek

Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntő, 2016. ápr. 23.

A 2016-os Diákolimpia rendezési jogát a debreceni DKSI nyerte el, a futamokra április 23-án Debrecen-Bocskaikert mellett kerül majd sor. FIGYELEM! Az online regisztráció nem váltja ki a nevezési lap kitöltését és leadását, az továbbra is kötelező! Lásd a kiírást!

VERSENYKIÍRÁS és NEVEZÉSI LAP .o0o. NEVEZÉSI LISTA

Sikeresen lezajlott a Diákolimpia Regionális Döntője, 2015. ápr. 12.

Április 12-én vasárnap napsütéses, ám szeles időben került sor az Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntőjének futamaira a debreceni Vezér utca végén található körpályán. Az 5 korcsoport versenyein 50 körüli résztvevő indult, és a debreceni iskolák mellett szépen szerepeltek a böszörményi, de különösen a püspökladányi és csengeri gyerekek is. A versenyt a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség és a DKSI közösen bonyolították le. Az időfutam számban 2 illetve 4 kört kellett megtenni az 1050 m-es pályán, a mezőnyversenyek pedig 5 és 10 kör távon zajlottak. A legjobbak április 24-én Dunakilitin, az országos döntőn képviselhetik majd iskolájukat és városukat!

Megj.: A csapatverseny trófeája a csapatnevezések hiánya miatt nem került kiosztásra, az eredménylista azonban tartalmazza a csapatrangsort.

MINDEN RÉSZTVEVŐNEK GRATULÁLUNK ÉS KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT!

TELJES EREDMÉNYLISTA .o0o. Kapcsa Natális fotói .o0o. Arany Péter fotói

Balázs István fotói .o0o. Videó a mezőny befutókról (Balázs István)

Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntö, 2015. április 12.

Szeretettel várunk minden 2005-ben vagy előtte született iskolást az Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntőjén, melyre

2015. április 12-én vasárnap, 10 órától kerül majd sor.

Időfutam és mezőnyverseny számokban állhattok rajthoz, emellett összetett értékelés és iskolák szerinti értékelés is lesz! A helyszín a tavalyi évhez hasonlóan a Debrecen, Vezér utca végén található pálya lesz (az ITSH épülete mögött).

 

Részletes VERSENYKIÍRÁS ITT ELÉRHETŐ!

FONTOS: Nevezni CSAK a kiírásban is jelzett módon,

EZEN A JELENTKEZÉSI LAPON lehet!

Lezajlott a Kerékpáros Diákolimpia regionális döntője, 2014.ápr.5.

Április 5-én enyhén borult, de kellemes időben került sor az Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntőjének futamaira a debreceni Panoráma úton. A 6 korcsoport versenyei 50 körüli résztvevővel zajlottak, természetesen a szülők, kísérők is nagy számban látogattak ki a versenyre. A viadalra a korábbi évekhez hasonlóan a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség rendezésében került sor. A szervezők a DKSI egyesületének segítségével bonyolították le a versenyt. Az időfutam számban 3, 4 ill. 8 km-es távon mérkőzhettek meg a résztvevők, a mezőnyversenyen pedig 6, 8 ill. 20 km-t kellett korosztálytól függően megtenni. A legjobbak az országos döntőn képviselhetik majd iskolájuk és egyesületüket!

Teljes eredménylista itt elérhető. Balázs István fotói: IDŐFUTAM .o0o. MEZŐNYVERSENY

Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntő, 2014. április 5.

FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!! RAJT-CÉL A PANORÁMA ÚTI TÁJHÁZNÁL!!!

1. A regionális döntő rendezője:

Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség és a DKSI a
Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a 
Magyar Diáksport Szövetség egyetértésével. LETÖLTHETŐ PLAKÁT ITT!


2. A regionális döntő ideje:

Időfutam verseny:    2014. április 5. szombat 10:30
Mezőnyverseny:       2014. április 5. szombat 15:00

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT, NEVEZÉSI INFORMÁCIÓKÉRT KATT A "BŐVEBBEN" LINKRE!

Bővebben...

.oOo. HBMKSZ .oOo.