Partnerek

László Sándor Emlékverseny, 2016. október 16. vasárnap

Az idei Évadzáró Országúti Kerékpárversenyre, mellyel László Sándorra emlékezünk, 2016. október 16-án vasárnap kerül sor, a versenyközpont ezúttal Nagyhegyesen lesz, a mellékelt kiírás szerint. Szeretettel várunk minden tisztelt sporttársat, barátot, érdeklődőt!

VERSENYKIÍRÁS .o0o. ELŐZETES RAJTLISTA

Páros és Kritérium Országos Bajnokság, 2016. július 23-24.

A DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület rendezésében kerül sor a 2016. évi Páros Időfutam OB és Kritérium OB versenyeire. A Páros OB-ra július 23-án szombaton, a Kritérium OB-ra július 24-én vasárnap kerül sor.

PÁROS OB VERSENYKIÍRÁS .o0o. KRITÉRIUM OB VERSENYKIÍRÁS

ELŐZETES RAJTLISTÁK

Magyarország Egyéni Időfutam Országos Bajnoksága, 2016. június 23.

A tavalyi évhez hasonlóan a DKSI Debrecen Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület rendezésében kerül sor a 2016. évi Időfutam Országos Bajnokságra. A helyszín a bevált Debrecen-Bocskaikert melletti 354. számú út 9,5 km hosszú szakasza, melyen korosztálytól függően különböző távokon mérhetik össze erejüket a résztvevők, az igazolt U23, és felnőtt férfi kategóriák 38 km-t tesznek majd meg. A nevezésre június 19. vasárnap éjfélig lesz lehetőség az lenti linken elérhető űrlap segítségével. A nevezettek listája is elérhető lesz, a végleges rajtlistát június 22-én tesszük közzé, a bringasport.hu weboldalon!

VERSENYKIÍRÁS .o0o. ELŐZETES RAJTLISTA

Magyarország Egyéni Időfutam / Országúti Utánpótlás és Felnőtt Bajnoksága, 2015. jún. 25-27.

 

Az MKSZ elnökségével történt egyeztetést követően döntés született az országúti OB-val kapcsolatban. Az egyéni időfutam bajnokság június 25-én, a mezőnyverseny június 27-én kerül megrendezésre Debrecenben.

A verseny rendezői:

a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület
a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség
a Magyar Kerékpársportok Szövetsége
és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Versenykiírások:

IDŐFUTAM .o0o. MEZŐNYVERSENY

KÖNIG TRADE 24. Balmaz Nagydíj, 2015. május 1.

A Finish Line Sportiroda idén 24. alkalommal rendezi meg a BALMAZ NAGYDÍJ egyéni és páros időfutam versenyét. A hagyományokhoz híven május 1-én kerül sor a rendezvényre, melynek kiírása a FINISH LINE SPORTIRODA honlapján található, illetve ITT LETÖLTHETŐ.

.oOo. HBMKSZ .oOo.