Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Véget ért a Kazinczy túra!

2010. október. 24-én lezajlott az idei Kazinczy túra!

Jónéhány évvel ez előtt nem hittük volna, hogy valaha

elérjük a 80 feletti részvételi számot.

KÖSZÖNJÜK NEKTEK, HOGY ENNYIEN ELJÖTTETEK ÉS

TELJESÍTETTÉTEK A TÁVOT.

Köszönjük továbbá minden egyes motoros segítségét, ami

rengeteget jelentett nekünk.

Remélem minél többen felkapják ránk a fejüket, hogy itt,

Debrecenben újjáéledt és újra virágzik a kerékpározás.

A túráról részletes beszámoló és képek hamarosan....

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Kocsár László 2010-10-26 15:45
Idézet - Gyulai Csaba:
Sziasztok! Igazán jó érzés volt egy ilyen szép létszámú csapatban tekerni. Remélem, hogy a szervezők még sok meglátogatni érdemes települést ismernek a környéken, egy jó hangulatú egynapos túrához...
Köszönet a szervezésért!


Ha valamelyik hétvégén még emberi idő lenne, egy terepes túrában benne vagyok, ide felírom majd.

Annyit fűznék hozzá, hogy ezen az Érmelléken (is) szinte minden települést, járható és járatlan utat ismerek - mert annyit még nem tévedt el senki, mint korábban én, a pontatlan térképek miatt.
De van itt pár érdekes hely: Érkenéz (Szlávy kastélyrom) és Érselénd (ahol az út szinte súrolja a határt, itt állandó a határrendészeti jelenlét, mert ez az egyik csempészútvonal a zöldhatáron) és van itt néhány fúrótorony, ahonnan a Ceausescu korszakban a román határőrök tüzet nyithattak a magyar határ felé menekülőkre.
Mielőtt azonban vki magányos kalandorként nekivágna e vidéknek, figyelmeztetem, hogy itt csak a katonai térképek jók, mert út van jelezve mindenfelé,pedig dehogy! Helyenként keréknyom sincs már Horthy óta.
Érseléndről Érkeserűbe pedig meg se próbálj átmenni a keréknyomon, mert a Bodnárék tanyájában 6 kutya van, a legnagyobb akkora mint egy dán dog, legutóbb másfél palack könnygázt fújtam ki, de megmenekültem :lol:
 
 
+1 #4 Györfi József 2010-10-26 10:28
Helo evribari !
Már tavaly is voltam veletek a nagyobbik fiammal. Igaz mi montizunk a topmaratonban, de olyan jól éreztük magunkat köztetek, hogy az idén rábeszéltem a feleségemet is, hogy jöjjön. A mostani viszont felülmúlta az elmúlt évit. Sikerült új partnert is beszervezni Szoboszlóról, aki hozta az egri barátait is bringástól. Legközelebb talán érdemes lenne a jelentkezéskor a lakhelyet is beírni, hogy tudjuk milyen távolságból vonzza a bringásokat a jó program.
A jövő évi túrán egy kis ajándékot is vihetnénk az ottani iskolásoknak, fiataloknak. Nem megsértve- egyezetetve akár az ottani tárlatvezetőnkkel. Gondolok itt pl. ifj. szépirodalmi könyvekre, amit már nélkülözni tudunk, vagy bármire. A kísérő kocsi elvinné. Vagy az ottaniakat meghívni egy piknikre Debrecenbe. Persze ez csak egy külsős javaslat, de gondolkodhattok rajta.
A bringa mellett szívesen futunk mi Szoboszóiak. Meghívunk benneteket a Nagyerdőre nov. 13-án. Talán többen is ismeritek, vagy részt is vesztek rajta. www.oxigenklub.hu
Kiegészítő sportnak szuper. Ott is családias a hangulat.
Kösz a jó túrát, várjuk a hasonlókat.
Györfi József
Bringabanda
 
 
#3 Nagy ll. Zoltán 2010-10-26 10:18
Én hittem pár évvel ezelőtt, hogy leszünk ennyien, sőt azt is, hogy ettől még jóval többen is. Addig okosodunk és felnövünk a feladathoz mindannyian!
 
 
+1 #2 Gém János 2010-10-26 09:31
Gém János

Sziasztok! A hajdúszoboszlói csapat nevében mi is szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy sereg hajtóként, az Opel Clio előtt zárhattuk a sört. Én mindent megtettem, hogy jól érezzem magam - beszóltam, sértegettem, majdnem kisodróttam - jövőre is eljövök, eljövünk. Köszönet a profi szervezésért és a kitünő motoros segítségért. A kerékpározni szerető hajdúszoboszlóiak!
 
 
+1 #1 Gyulai Csaba 2010-10-26 06:37
Sziasztok! Igazán jó érzés volt egy ilyen szép létszámú csapatban tekerni. Remélem, hogy a szervezők még sok meglátogatni érdemes települést ismernek a környéken, egy jó hangulatú egynapos túrához...
Köszönet a szervezésért!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat