Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Áldott karácsonyt!

Újra eljött, itt van a küszöbön a várva várt karácsony!

Minden kedves olvasónknak, sportbarátunknak kívánunk szeretett teljes karácsonyt és eredményekben gazdag boldog új évet!

Köszöntünk mindenkit ezzel a kis dallal, és várjuk jó kívánságaitokat, üzeneteiteket!

 

Hozzászólások 

 
#4 Darts 2010-12-25 11:11
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Katt a bélyegre,majd építsd fel a hóembert,majd katt a kész hóemberre...a többi már magától megy! http://ak.imgag.com/imgag/product/pr...66187/graphic1
 
 
#3 Zsíros Róbert 2010-12-24 17:36
Szeretnék Én is Minden Kedves Bringás Kollegának Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánni! :-)
Mint az bizonyára sokan tudjátok, idén kezdtem el ismerkedni ezzel a, mostmár azt hiszem, hogy nyugodtan mondhatom, hogy csodálatos sportnak az alapjaival. Ez alatt az egy év alatt relatíve sokat tapasztaltam, tapasztalhattam, és ez elsősorban annak köszönhető, hogy ez a kis debreceni bringás közösség tárt karokkal fogadott egy lelkes zöldfülűt. Köszönöm mindenkinek akiktől eddig is tanulhattam, akik bármilyen téren építő jellegű kritikával próbáltak segíteni, tanácsokkal láttak el. Remélem az elkövetkezendő években sem lesz ez másképp, hiszen szükség van arra, hogy a tasztaltak átadják az évek alatt megszerzett tudást, az arra szomjazóknak... Én igyekeztem és igyekszem jó diák lenni...
Úgyhogy mégegyszer köszönöm Mindenkinek, akivel együtt tekertünk, edzettünk idén, Boldog Karácsonyt és 2011-ben ott folytatjuk, ahol idén abbahagyjuk... ;-)
 
 
-2 #2 Kocsár László 2010-12-20 21:00
Zoli, most hogy leírtad, elgondolkoztam.

Először is: Boldog Karácsonyt és Új Évet!
Nekem ugyanilyen nehezen indult, de jól végződött, mert megnyertem az Ironman Hungary versenyt a Masters 2-ben, amire az év elején nem kötöttem volna fogadást, főleg azért mert május végéig csak 2900 km-t „gyártottam” a csapadékos tél és a tavaszi „monszun” miatt.
Ezt a kritikán aluli mennyiséget sikerült augusztusig feltornászni 6000 km-re, ami még mindig egy gyalázatos „teljesítmény” (már annak, aki nyerni akar), de ügyelve arra, hogy júniustól egyetlen egy beszélgetős „alibi edzést” sem mentem, a versenyen sikerült a 180 km-re 32 km/h fölötti átlagot tekerni, és ez egy magabiztos maratoni futással elég volt az 1. helyhez. Az Ironman a kerékpáron dől el, de a futással lehet megnyerni. Ez biztos, hogy igaz, mert munka nélkül nincs eredmény.
Azt azonban továbbra sem értem, hogy miért nem jön senki 150-200 km-t (nyáron) velem? (Kivéve Nagy II.)
Hiába irkálom fel ide, volt aki azt hitte, vicc volt a 220 km-re invitálás… Miért lenne az, áprilisra már Db. - Margitta – Élesd – Nagyvárad – vissza kört (245 km) tervezek.
Elismerem, hogy ide más fajta felkészültség kell, mint a 33-ason lánctalpazni, de hátha. Egyszer jött velem egy haverom Feketeerdőre – egyszer sem kellett elől mennie, végig én vezettem – és visszafelé 120-140 km-nél elfáradt, dehidratált, majd a barátnője érte jött kocsival. (Fokozva a jó híremet.)
Na, mindegy.
Jól sikerült a székelyhídi és a Kazinczy túra is, én jövő májusban javasolnék egy nagykárolyi , vagy tasnádi túrát - fürdéssel, sátorozással egybekötött kétnaposat – mint tapasztaltam, erre is lenne igény. Évek óta csak beszéljük. Kinek nem férne bele egy ilyen buli, péntek déli indulással, szombat esti hazaérkezéssel?
Jó sok kérdőjel. :lol:

B.Ú.É.K! :lol: :lol: :lol:
 
 
#1 Nagy ll. Zoltán 2010-12-17 16:27
Eljött ennek az évnek is a vége. Mi mindent hozott ez az év?
Nekem munka nélkül kezdődött, de volt egy ígéretem, hogy lesz. Nem volt emberileg egyszerű, de Isten megadta, ahogy ígérte. Mások a házasság szent kötelékébe léptek, és ismerkednek e lét szép, de felelősségteljes dolgaival. Másoknál gyermekáldás volt! Gratulálok ez úton is, és kívánok sok erőt, egészséget, és bölcsességet az első gyerekeseknek. Aztán nem megállni, egykének lenni nem olyan jó!
A kerékpár viszonylatában megállapítható, hogy megerősödött az, ami előző években elkezdődött. Létrejött a honlap, melyet gyakorlatilag Viktor hozott létre. Ez úton is köszönet Neki! Ki ezért, ki azért teker, de így, vagy úgy mindenki megtalálta a neki megfelelő közeget, közösséget. Sajnos én mennyiségben keveset tudtam most veletek edzeni, de öröm volt minden perce. Látok fejlődéseket, lelkes embereket! Tudom, hogy ez a jelenlegi formában már nehezen fokozható. Az egyesületalapítás is felmerült, de jelenleg még maradunk a baráti egylet szintjén. Aki pedig többre vágyik, annak van lehetősége jelenleg működő csapathoz igazolni.
Sikeres volt a Kazinczy túra, melynek folytatásaként meglátogattuk Bodaszőlő környékét is. Ezt a kezdeményezést jövőre is folytatnánk, mivel komoly igény mutatkozik ezen a vonalon is.
Röviden ennyi! Mindenkinek kívánok családom nevében is jó egészséget, békességet, munkát, áldott karácsonyt, és eredményekben gazdag boldog újévet!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat