Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Köszönjük a segítséget!


Köszönjük mindenkinek, aki segített a honlap fenntartásában!

A honlap céljaira történő felajánlásokat (aki lekéste a február 10-ei határidőt) továbbra is szívesen vesszük.

Személyesen: 0630/3474021, megbeszélés alapján.

Átutalás: 10403428-86745755-55491007 (a mellékletbe írjátok fel, hogy: honlap)

Hamarosan fejlesztés következik, ezért lehet, hogy egy napig állni fog a honlap, vagy nem tudjátok elérni. Remélhetőleg nemsokára új és pozitív hírekkel tudunk majd szolgálni...

Addig is jó edzést mindenkinek!

Viktor

(Szerkesztve: 2011.febr.22. PP)

 

Hozzászólások 

 
#16 Pataki Péter 2011-01-11 23:05
Viktor, valamikor összefuthatunk, és 1500 pénzt adok neked, úgy látom ez a standard összeg :)

Zoliknak: a kért filmek megvannak, még a héten oda tudom adni DVD-n, ha minden jól megy!

Egyetértek Zolival meg a Kocsár Lacival is, azzal a megjegyzéssel, hogy ezen a fórumon olyan kevesen vagyunk, hogy nem lenne jó kidobálni egymást :)
Meg hát ide csupa úri ember ír, nincs igazam? :P
 
 
#15 Kocsár László 2011-01-11 19:29
Két mondanivalóm van:

1. Egyetértek, de én nem vagyok ennyire humánus. Aki a másikat megsérti - józan határokon túl persze, mert minden apróságért ne húzzuk fel magunkat - azt ki kell dobni a fórumról ("bannolni" kell), erre való a moderátor, aki törli a sértő hozzászólást és blokkolja a felhasználót. (Olvasni tud, de hozzászólni nem. :-x ) Ha ezután más néven jelentkezik be, és úgy "osztja az észt" - azt meg a hülye is észreveszi. :lol:
A bannolás a vétség súlyától függően eltarthat 1 héttől hónapokig, vagy akár örökös eltiltás, mint egy doppingvétségnél. Én nem látok különbséget.
Viktor, ezt neked meg kell tudni oldani, bár elismerem, hogy nem túl hálás feladat. Tied a honlap, ez ezzel jár.

2. A honlap nem veszekedésre, régi sérelmek közszemlére tételére való, gondolom. Mindenki rendezze el a másikkal, ha baja van.
Nekem ugyan nincs senkivel, de akivel nem szívesen mennék ki bringázni, azzal nem is megyek ki, mert tudom róla, hogy alapjáraton is "huzatos".
 
 
+5 #14 Nagy ll. Zoltán 2011-01-10 16:41
Engem személy szerint elkeserített az előttem elhangzó hozzászólások. Nem is az amiről szól, hanem ahogy.
Ennyi idő távlatában ekkora lezáratlan, át nem beszélt "tátongó sebek"!? Fontos, hogy ezek a problémák felszínre jöttek, de minden képen törekedni kellene, hogy ezek az ellenérzések, ellentétek feloldódjanak. Pro-kontra vannak információ hiányok, és főleg ez okozza, okozhatja, hogy két általam is tisztelt sportember kapcsolata ide juthatott. Sajnos nem csak ők az egyedüliek. Vannak hasonló, át nem beszélt ellentétek, hol a felek egyszerűen nem beszélnek róla, inkább elkerülik egymást, csak hogy ne kelljen találkozni a másikkal. Nem tudom, hogy lehet így élni. Én szeretek mindenki szemébe belenézni, és nem akarok soha magam mögött hagyni rendezetlen, nyitott dolgokat. Ennek ellenére lehet olyan ami elkerülte a figyelmemet, de állok elébe bármikor, ha ilyen tudomásomra jutna.
Ilyen szituáció esetén fontos a szándék a rendezésre, de ez nem feltétlen arról szól, hogy ki a hunyó, hanem, hogy lehet a másiknak "elengedni", hogy tudjunk békességben, neheztelés nélkül egymás mellett élni. Én így gondolom. Tudom ez nagyon nehéz, de ha sikerül mindenkinek sokkal jobb lesz, még a környezetüknek is!
Én azt vallom, hogy arra kell koncentrálnunk egymással kapcsolatban, ami összeköt, ami színpatikus, és nem arra, ami elválaszthat. Nem kell, hogy megváltoztassuk a másikat, és fordítva. És nagyon fontos a TISZTELET! Még ha úgy is gondolom, hogy bármiben is nekem van igazam, még akkor is tiszteletben kell tartanom, hogy a másik másként gondolkozik, dönt. Ezt még nekem is tanulnom kell a mai napig. Nem könnyű.
Az életem során engem is ért valótlan kritika, személyemet negatívan érintő döntés, melyre nem szolgáltam rá. De az élet megy tovább, és senki kedvéért sem fogom az életemet ezek miatt savanyúan, haraggal a szívemben élni! Az elengedés, megbocsájtás szabaddá tesz! Ezt ha valaki már átélte, és teszi, az boldog ember. Ugyanis az előbb említett dolgok megkötik, megfojtják az életet.

Lenne még sok minden, De röviden ennyi. És reménykedek.............................................
 
 
#13 knoch laszlo 2011-01-08 12:07
azért ebben a szituációban VV Totyónál a pont!!
Janibá! Nekem nagyon sokat jelentett mikor stéhereztünk a pocsaji úton! Ezek is megmaradnak,nem csak a csillogó érmek.
 
 
+8 #12 Vilmányi Tamás 2011-01-08 02:55
Pár adalék:
1.Több megbecsülést éreztem,ezért igazoltam Botos Gabiékhoz!
2.Én ingyen is vállaltam a Szolnokra való igazolást!
Később derült ki,hogy lesz pénz!
3.Szolnokról Kanizsára igazoltam!
4.A Mapei Kanizsánál valóban voltak problémák!De profi dolgokról nem hiszem,hogy beszélhetünk amikor a legalapabb tétel:a biztosítás nincs egy szerződésben!És csodálkoznak ha nem írom alá a szerződést!Csak ezzel gondolom a Kanizsiak nem dicsekedtek!
Mez+kerékpár+fizetés nem jelent már-már profi körülményeket szerintem!
Az már csak hab volt a tortán,hogy az akkori Cornixos Sandro Lerici megkeresett,hogy nem lenne-e kedvem az Ő csapatában tekerni!
5.Csepel oké.2000
6.2001 február 11/ekkor derült ki,hogy nem tudok Olaszországba szerződni/ abbahagyom az aktív sportot,de buliból újra elindultam a pálya ob-n!
Azért kellett Papp Zsolthoz igazolnom,hogy tudjak indulni az ob-n!
A munkája elvesztéséhez semmi közöm!!!!!!!!!!!
7.A 2001-es pálya ob után a Takács Gyuláék/MKSZSZ/ megkerestek,hogy nem-e kezdeném újra,mint olimpiai kerettag/Athén 2004/pálya válogatott 4000m,pontverseny?Furcsának tartottam,de belevágtam!
Valóban voltak hibák a tavaszi felkészülésemben ez tény!Májusban edzettem és versenyeztem pályán!
De azon az rögtönzött elnökségi ülésen amikor eldöntötték,hogy ne utazzak Ausztráliába maga is ott volt!És gyerekkori rossz magaviseletemre hivatkozva nem látta jónak,ha kiutaznék/jegyzőkönyv/!Szakmai részről elég gyengének tartottam,de elég volt,hogy ne utazzak!
Moszkvában nem vágtak hátba!
Menet közben kiderült/több ígéretből nem lett semmi/,hogy a Takács Gyuláéknak csak eszköz voltam!Ezért 2002 szeptemberében végleg abbahagytam az aktív sportot!
Látja ha egyszer is Tőlem kérdez,hogy mi van Velem és nem a hátam mögött kutakodik és áskálódik/csak egy példa:amikor a Sipőcz családnál kérdezősködött Rólam,hogy mi a szándékuk Velem,mert furcsa volt önnek a Mi kapcsolatunk/akkor lehet nem így alakulnak a dolgaink és azt is tudná,hogy tudják az emberek a porté teljes verzióját!
 
 
-8 #11 Andó János 2011-01-07 17:35
Boldogabb Új Esztendőt! Jó a honlap, a velónál a sok jelszavas hozzászólás zavar. Lengyel Tomi levele és az azt követő fórum is jó. Azért itt is feltűnik személyiségzavarokkal küzdő emberke. Nem gond a név írása kisbetűvel. Gyenge volt a pali helyesírásból. Ha ezt ügyre hivatkozva teszi, akkor nem értem, hogy volt pofája az általam rendezett versenyeken nevezni, indulni. Pár adalék az " ügyhöz":
1. A DSI megszűnésekor nem a DKSC-be igazolt, hanem a Botos Gábor által indított egyesületbe.
2. Botos, Szmirnyák, Szabó A. átverése amikor Szolnokra
ment
3. Szolnokról kidobták -profi lehetőségekkel nem élt
4. MAPEI Kanizsától kidobták -már-már profi csapat
5. Félidény Csepelen
6. Kiköt a Papp Zsolt vezette debreceni triatlonos egyletben. /némi köze volt, hogy munkanélküli lettem/
7. Már itt Debrecenben érte a lehetőség, pálya VK-ra utazzon. Az előző évi 4000 egyéni bajnokság után azt hitte, hogy ezután automatikusan válogatott és utazó lesz.
Elnökségi ülés témája volt a keret összeállítása.
A mi emberünk nem vett részt egyetlen téli bécsi edzésen, versenyen. Az első hazai felkészítő edzésen, versenyen szintén nem volt ott / májusban/. Magyarul pályabringát sem látott abban az évben még és június elején utazni szeretett volna. Ausztráliában volt a verseny.
Öt hónap kemény meló is kevés volt a normális szerepléshez. /Moszkvába kivitték, de hátba verték a futamában./ Csak érdekesség, hogy az MKSZSZ 27 millióra duzzadt adóssága ezekből a távoli helyeken rendezett versenyek költségeiből (is) jött össze.
Ezek azok az apróságok, amelyek e derék ember portréjához azért hozzátartoznak. Nem hiszem, hogy sok embernek dicsekedett volna.
Ezek után valójában megbántam a riportot. Ami örömet okozott az elmúlt 40 év, csak a szerencse műve volt. Sokat jártam a Vágóhíd utca környékén, nem volt jobb dolgom, találkoztam pár szorgalmas jóravaló kölyökkel és jól éreztük magunkat. Ennyi, nem több.
 
 
#10 Vilmányi Tamás 2011-01-06 17:59
Ez szép!
Már cenzúrázzátok az írásokat!
Milyen alapon nyúltok bele mások írásába?
Vagy megsértettem egyesek személyiségi jogait?
Idézet - Vilmányi Tamás:
Kösssszépen Viktor a fáradozásodat!

Remélem összejön annyi pénz,hogy fedezni fogja az idei költségeket is,de ezt tegnap személyesen megbeszéltük!
 
 
#9 Ludman Viktor 2011-01-06 15:00
Üdv mindenkinek!
Utólag és előre is köszönöm a támogatásotokat, sokat segít.
Zoli nekem is elküldheted a tagok menüpontra vonatkozókat, és szombaton felteszem.

jó edzést
 
 
#8 Dr. Balogh Zoltán 2011-01-05 19:04
Sziasztok srácok!
BUÉK mindenkinek. Részemről öt guriga. De panaszom is van! Pataki Peti még mindíg nem tette fel a képeimet a Tagok menüpontba...pedig olyan jóképű vagyok...na meg szerény.
 
 
#7 Piskóti Péter 2011-01-03 20:28
Sziasztok!
Mindent bele Viktor továbbra is, igaz sokat nem írogatok, de mindig olvasom, jó lenne, ha maradna. Holnap 1500-at utalok. Remélem összejön. üdv
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat