Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Meghívó a Specialized hivatalos tesztnapra Szilvásváradra!

Az alábbiakban olvashatjátok, a jelentkezésre kattintva pedig megtekinthetitek, hogy milyen bringák közül választhatsz. Elég durvák! Ha szeretnéd kipróbálni jelezd felém is, és regisztrálj!
A teszteket jómagam fogom vezetni. Jó csemegézést!

Nagy Zoltán

MEGHÍVÓ

a Specialized hivatalos meghívásos tesztnapjára

 

A hivatalos TesttheBest program hazai állomása a szilvásváradi Specialized Maraton előrendezvénye. A verseny előtti szombaton, 2012. május 26-án kerül megrendezésre a meghívásos tesztnap, melyen  14 országúti és 14 MTB kerékpár egyikét próbálhatod ki akár TE is.

Fortunának köszönhetően most Te is azok között a szerencsések között lehetsz, akiket rendszerünk kiválasztott és ha gyors vagy, és időben regisztrálsz, Te is élhetsz a lehetőséggel!

Ha Te is szeretnéd kipróbálni többek között a Carve Pro 29, az Enduro FSR Evo vagy éppen a Roubaix Expert SL3 vagy a Tarmac SL4 2012-es bringákat, nem kell mást tenned, csak jelentkezned a meghirdetett túraidőpontok valamelyikére:

Jelentkezés a hivatalos teszttúrára

A szilvásváradi hivatalos Specialized TesztBázison egy teszthétvége ára 14.000 Ft, de ha szerencsés vagy, most térítésmentesen próbálhatod ki a közel 30 db felsőkategóriás bringa egyikét.

Röviden a túrákról:

  1. az országúti és MTB túrák is több csoportban, előre meghirdetett időpontban, vezetőkkel indulnak – jelentkezésnél ügyelj arra, hogy országúti túraidőpontra csak országúti bringával MTB túraidőpontra csak MTB bringával jelentkezz
  2. egy tesztelő a tesztnap alkalmával csak egy időpontra regisztrálhat – több regisztráció esetén a legelső időpontot vesszük figyelembe
  3. az általad kiválasztott kerékpárt a túra indulása előtt legkésőbb 20 perccel vedd át – amennyiben a bringa átvétele nem történik meg 20 perccel indulás előtt, azt jelen lévő másik tesztelőnek adjuk ki
  4. a túrához használt kerékpárok alapfelszereltsége egyszerű taposópedál – akinek ettől eltérő igénye van, hozzon magával megfelelő pedált
  5. a versenyen már megszokott módon bukósisak használata a teszt túrákon is kötelező
  6. a helyszínen lehetőség nyílik még teszttúra regisztrációra a jelentkezés sorrendjében, ennek lehetősége viszont korlátozott, ezért megértéseteket előre is köszönjük.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A kerékpárok működését befolyásoló sérülés okozása esetén a tesztelő vállalja annak következményét.

Jelentkezz a hivatalos teszttúrára

 

Üdvözlettel:

 

a Specialized TesttheBest szervező csapata

 

 

Hozzászólások 

 
#1 Pataki Péter 2012-05-21 17:35
Nem rossz!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat