Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Egyéb hozzászólások

 

Hozzászólások 

 
#56 Juhász Arthur 2014-03-12 20:01
II. DEBRECENI BRINGA KIÁLLÍTÁS
KÖLCSEY KÖZPONT ELŐCSAROK


1. JÓBRINGA Kerékpár Szaküzlet, Debrecen
2. HARDRIDE Kerékpár és Extrém Sport Bolt, Debrecen
3. DECATHLON Debrecen
4. CHILI Sport Jégkorong és Kerékpár, Debrecen
5. GYÖNGY Kerékpár, Debrecen
6. MÁTHÉ Kerékpár, Debrecen
7. OPEL Magocsa
8. PÓTKERÉK Kerékpárszaküzlet és Szervíz, Debrecen
9. Magyar Kerékpárosklub
10. Hotel Lycium****, Debrecen

márc. 14-16
 
 
#55 Juhász Arthur 2013-09-07 17:41
"...A Jóbringa.hu Hortobágy Túrán végig a jó minőségű, aszfaltozott úton halad az Alföldön..."

hmm... ma elmentem és megnéztem a 120km-es útvonalat. még a 33-as hagyján a látóképi csárdától(bár nyomába se léphet a 35ösnek), de utána(fordítva mentem, benéztem). 70km kátyú és útfoltkerülgetés... nesze neked 9Bar :)
 
 
#54 Nagy ll. Zoltán 2012-08-21 19:26
Őszinte részvétem.
 
 
#53 Kocsár László 2012-08-17 19:41
Lopott Felt DA!

Juhász Péter barátunk Felt DA karbon időfutam kerékpárját ellopták Hajdúszoboszlóról.
Részletek: www.finishline.hu
 
 
#52 Sánczi Tamás 2011-12-29 20:55
Megnyílt a facebook oldalon a Debreceni Országúti Kerékpárosok Klubja.
Ha valaki akar csatlakozni, akkor bátran megteheti!

BUÉK
 
 
#51 Ónodi Péter 2011-12-28 14:29
Tour de Hongrie 2008
Knoch Laci nyilatkozik:
www.alfoldtv.hu?id=2109&q=q
 
 
#50 Kádár CSaba 2011-12-01 17:16
http://www.youtube.com/watch?v=op1rIbCrCc4
 
 
#49 knoch laszlo 2011-10-08 09:54
2
 
 
#48 knoch laszlo 2011-07-18 09:16
A CSAPDABOLYGÓ

Kis összefoglalómnak azért adtam e sajátos címet, hogy felhívjam a Föld lakosságának figyelmét az alábbi veszélyforrásokra, amik szó szerint csapdába ejtik az ide reinkarnálódó lelkeket. A csapdabolygó kifejezés tehát a Földre, pontosabban a 3D-s Földre, mint anyagi részecskékből felépülő világszigetre vonatkozik.

Kezdjük azzal, hogy amikor egy lélek belép ebbe a rendszerbe (akárhonnan), hogy itt valamiért testet öltsön, a fogantatása és megszületése közti időszakban valamikor a születés angyalai feltudati törlést hajtanak végre rajta. Hogy egy üres fejű, semmiről sem tudó, tehetetlenül üvöltő és rúgkapáló, maga alá csináló, mozgásképtelen kis majomként kelljen elkezdenie tévelygését az alvilág sötétjében. Nem számít, előtte mit tanult, miről mit tudott, milyen ember volt, itt mindenki a nulláról kezdi az életét. Azok is, akik a szüleiként, tanáraiként próbálják mindenfélére megtanítani az újoncot, azt képzelvén, hogy jobban tudják nála a dolgokat. A megtanítandó gondolatok listája pedig egyre hosszabbá válik idővel, ahogy az emberiség aktuális téveszméi gyarapodnak a világgal kapcsolatban.

Lehet, hogy a lélek szabadon jön ide, de szabadon távoznia már sokkal nehezebb lesz, a sok csapda és akadály között bukdácsolva, kiszolgáltatott rabszolgaként. Mik azok a kötelékek, amik rabbá teszik a csillagok közt vándorló lelkeket, arra kényszerítve őket, hogy itt maradjanak ezen a koszos sárgolyón, és még ha meg is halt a testük, újra visszatérjenek az anyag börtönébe? Mik összességében az emberiség elképzelései a világegyetemről, amik révén csapdába ejti tagjait, mint egy székrekedéses beteg a salakanyagot a bélrendszerében? Ezeket a kérdéseket most már muszáj föltennie önmagának az emberi fajnak, mivel igencsak sok lélek zsúfolódott össze a börtönben és a túloldali kijárat még mindig el van torlaszolva.

Az alábbiakban röviden összefoglaltam a leggyakoribb hazugságokat, amikkel becsapják az emberek egymást eme műveletlen barbarizációban, tovább adva a következő nemzedékeknek a félelmeiket és téveszméiket. Ezek mindegyikétől ideje lenne sürgősen megszabadulni, egyéni és kollektív szinten egyaránt, mielőtt az istenek beöntést adnak a székrekedéses emberiségnek és eltávolítják innen az itt rekedt lelkeket, nyers erőszakkal egy nagy kataklizma során.

1. Hazugság: Nincs lélek, az emberi tudat csak az agysejtek összjátékának köszönhető. Ez a pszichológusok (lélektanászok) jelenlegi, hivatalos álláspontja.

Ezzel szemben az igazság: Van lélek, csak még nem sokan fedezték fel és azok is többnyire sámánok és látók, meg parakutatók voltak. Nem könnyű szabad szemmel megpillantani egy lelket, de lehetséges, feltéve, hogy hajlandó megmutatni magát. Tedd fel magadnak a kérdést: ha nincs lelkem, akkor mi az, ami a testen kívüli élményeim során észleli a valóságot, a testi érzékszerveimtől függetlenül? Akár meditációban, akár álomban tapasztalom azt meg?

2. Hazugság: Nincs lélekvándorlás, születés előtti és halál utáni élet. A hipnózisban elmondottakat, klinikai halál állapotából visszatértek beszámolóit nem szabad komolyan venni, mert ezek csak hallucinációk. Holmi döglődő agysejtek okozta fantáziadús káprázatok.

Ezzel szemben az igazság: Van lélekvándorlás, és a testben eltöltött időszak csak egy rövid, átmeneti állapot a hosszú úton. A hosszú út térben és időben egyaránt hosszú, sok ezer fényévet, sok százezer vagy millió, sőt százmillió évet jelent a gyakorlatban. Csak azért, mert most nem tudsz róla, a tudás és bölcsesség még ott van benned, eltárolva a tudatalattidban, ahonnan a halálod után fel fog szabadulni. Ez egyben azt is jelenti, hogy az életed messze több annál, mint a születés, felnövés, szaporodás, betegeskedés, halál rövidke kényszerpályája egy nyamvadt testbe zárva.

3. Hazugság: Nincs túlvilág. Nincs szellemi világ, nincsenek szellemek, kísértetek, istenek, angyalok, ördögök, démonok, stb. Nincs mennyország és pokol.

Ezzel szemben az igazság: Van mindegyik. A pokol épp ez a hely, a Föld. Senki sem látott még rádióhullámot vagy elemi részecskét, mégis elhiszed, hogy ezek léteznek, hisz állítólag ezáltal működik a rádió meg az atomenergia. Csak azért, mert még nem találkoztál valamivel, buta dolog tagadni annak létét.
 
 
#47 knoch laszlo 2011-07-18 09:16
4. Hazugság: Ha megölöd magad, mindegy milyen okból, hogy megszabadulj a földi életed szenvedéseitől és kilátástalanságától, a túlvilágon ezért szigorú büntetés jár és utána erőszakkal vissza fognak ide toloncolni. Ha megkérsz valakit, hogy öljön meg (eutanázia), akkor is.

Ezzel szemben az igazság: Senki sem bánthat odaát, ha nem hagyod magad. Vannak természetesen odaát is rossz lelkek, meg vallási fanatikusok, akik szeretik megszívatni az öngyilkos lelkeket, de ezeket el lehet kerülni. Ha nincs tested, nehezebben vagy támadható és megzsarolható, fenyegethető. Amúgy pedig: ha van túlvilág és ott tovább élek, akkor kit-mit öltem meg? Nehogy már bűn legyen az, ha leveszem és kidobom a kabátom, mert tönkrement, koszos lett vagy meguntam! A testem csak ruha a lelkem körül, semmi több. Cserélhető és cserélendő, amikor szükséges, és ennek idejét nálam jobban senki sem tudja eldönteni, elvégre az én tulajdonomról van szó.

5. Hazugság: A Földön szabadok vagyunk, szabad akaratunk van, amivel alakíthatjuk az életünket, ellenben a túlvilágon semmi ilyesmi nincs, ezért mindent itt kell megcsinálni, megtanulni, megélni, mert odaát semmi effélére nem nyílik lehetőséged.

Ezzel szemben az igazság: A Földön vagyunk rabszolgák, ahol a legkevesebb szabad akarattal rendelkezünk. Ez a világ tele van korlátozó törvényekkel, szabályokkal, szokásokkal, gátlásokkal, tiltásokkal, és kényszerekkel, amik célja akadályozni az embert, hogy minél tehetetlenebb és kiszolgáltatottabb legyen, fogságba esve a testében. A túlvilágon nincs teste a léleknek, ennélfogva korlátozhatatlan és zsarolhatatlan, megfélemlíthetetlen. Nem kell enni, inni, aludni, dolgozni, pénzt keresni, mások elvárásainak megfelelni, a különféle hazugságokat elhinni, stb. Az igazi tanulás, fejlődés, kibontakozás, boldogság tehát éppen a túlvilágon kezdődik el és ez az igazi, nagybetűs élet. Így aki a Földön meghal, az a túlvilágon megszületik, s nem jobb létre szenderül, hanem jó életre ébred odaát.

6. Hazugság: Ha az Isten megengedi, hogy mindenféle igazságtalanságok és szörnyűségek történjenek a Földön, akkor nincs Isten.

Ezzel szemben az igazság: Van Isten, mivel tagadni csak létező dolgot lehet, és van épp elég dolga. Nem különösebben érdekli, hogy a rengeteg teremtménye miket gondol róla, illetve miket vár el tőle, hisz úgyis képtelen lenne ezen alaptalan elvárásoknak megfelelni. Ha a világ igazságtalan és szörnyű, az csak azért van, mert a teremtmények azzá teszik a maguk és egymás számára. Ha nem tetszik a helyzet, akkor változtass rajta vagy költözz máshová. Nem muszáj ezen a bolygón élni. Vannak jobb világok is, jobb lelkeknek.
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat