Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A 2012-es év néhány kiemelkedő eredménye!

A 2012-es év eredményeit tekintve kiemelkedő szezon volt, ezért álljon itt most egy kis visszatekintés
az elmúlt évadra: az alábbiakban összeszedtem néhány versenyeredményt, amikre büszkék lehetünk!

FONTOS: A beszámoló a teljesség igénye nélkül készült, ha valaki/valami lemaradt, azért én vagyok a felelős. (PP)

A 2012-ES ÉVAD FOTÓI (VIDEÓ)

 

Az alábbiak Kategória helyezések, a Kékesi Csúcstámadást kivéve! (A kategória helyezések helyenként abszolút eredmények is egyben!)

 

Akikre büszkék lehetünk, ismétlem, a teljesség igénye nélkül:

 

Bartók Róza

Róza határtalan szorgalommal edz, tanulmányai mellett komolyan készül, és szépen gyűlnek a sikerek is, szinte minden versenyt győzelemmel zárt 2012-ben! Feladja a leckét nem csak a lányoknak, de az amatőr mezőny sok férfi tagjának is! A megyei versenyeken kívül a Kékesi Csúcstámadáson és az Üveghuta Kupán is a dobogó legfelső fokára állhatott! (További eredmények a listában.)

Kiss család

Le a kalappal, mert Attila és Hunor (plusz a lányok) együttesen több mint 30 dobogós helyezést, közte nem kevés győzelmet szereztek a szezonban. Nemcsak az országúti, de a terepkerékpáros szakágban is jeleskednek! Együttes győzelmet arattak többek között a Főnix és az Üveghuta Kupán is!

Magas Dávid

Dávid közel tucatnyi dobogós helyezéssel büszkélkedhet, időfutamban és hegyen különösen erős! Győzelmet aratott többek között az Üveghuta kupán, és olyan nehéz körökön szerzett ezüstöt, mint a Hegyek Pokla és a Mátra Kör. Reméljük idén is nagyszerű teljesítményt láthatunk majd tőle!

Vilmányi Tamás

„Nem a távolság készít ki, hanem a tempó.” Időfutamban még mindig ő a legjobb! Vili is sikerekben gazdag szezonon van túl, és a győzelmein kívül edzői munkájáért (a triatlonosoknál) is elismerést érdemel! További szép eredményeket kívánunk neki az új csapat színeiben!

Róka Tibor

Időfutamban komolyan számolni kell vele, maximálisan profi hozzáállással rendelkezik, és nemcsak a bringája van jól összerakva, de ő maga is. Fogunk még hallani róla! A 2012-es szezonban többek között 6 időfutam versenyen győzött!

Nagy II. Zoltán és Bence

Kiegyensúlyozott teljesítményt mutatva Zoli idén is több alkalommal megfordult a dobogón: a Balmaz GP-n, a Tisza-tónál, és Margittán is, míg Bence a helyi versenyeken ért el dobogós helyezéseket. Zoli a Mátra Körön is nagyszerű eredményt ért el, nem akármilyen ellenfeleket utasítva maga mögé! Ismét megmutatta, hogy nemcsak az edzésmunka számít, de a verseny legtöbbször fejben dől el!

Bianchi Peloton-os gárda (Nagy Gyula, Hajdu Barna, Czine Tamás)

Gyuláék igen komoly edzésmunkát mutattak fel az elmúlt évben, és ennek megfelelően szép helyezésekkel gazdagodtak, Gyula többek között megnyerte a Margittai versenyt és a Neuzer Kupát, a Főnix és a Tarján Kupán ezüstöt szerzett. Barna a Hajdú-Főnix Kupán, Margittán és az Üveghuta Kupán is dobogóra állhatott; ez utóbbi két versenyen Czine Tomi is jeleskedett, csakúgy mint a Kékesi Csúcstámadáson! Az idén is szép teljesítményt várhatunk tőlük!

Zsupos Sándor

Zsupi erős szezonon van túl, a hegyi versenyeken kiemelkedő teljesítményt mutatott, időfutamon pedig triatlonos múltjához illő tempóra képes. Edzéseken húzóember, ha begyújtja a rakétákat, hátul is lehet begombolni! Kiemelkedő eredményei: dobogó a Mátra Körön és az Üveghuta Kupán.

Knoch László

Ha jó passzban van, bármilyen versenyen esélyes lehet, az elmúlt szezonban a megyei versenyeken láthattuk jópárszor a dobogón, időfutamokon és mezőnyversenyeken is. Reméljük idén is komoly dolgokat láthatunk tőle!

Nagy Kálmán

A senior kategóriában a megyei versenyeken és a Tisza-tónál is az élmezőnyben található, top10-es helyezést ért el az Évadnyitón, a Hajdú Kupán, Balmazon és az Intersport Tour de Tisza-tó futamon is.

Bartha Gergely

Gergő ritkán áll rajthoz, de akkor a legjobbakkal meccsel: a 3-mas csapatidőfutamon és a Kékesi csúcstámadáson is ezüstérmet szerzett az idén. Reméljük idén is láthatjuk őt valamelyik hegyiverseny dobogóján!

Monoki Róbert

Robi igen komoly erőket képes mozgósítani, és igazi csapatember! Az edzéseken tisztességgel kiveszi a részét a közös munkából! Kevés versenyen indult tavaly, de ott remekül helytállt: szép eredménnyel zárta a 3-mas csapatversenyt, és kategóriájában megnyerte az Évadzárót.

Kádár Csaba

Csabi időről időre felmutat egy-egy kiváló helyezést, a megyei versenyeken és a Tisza-tónál általában kiemelkedő eredményeket ér el! Kilométerhiánnyal nem küszködik, a futárkodás révén télen-nyáron edzésben van. Dobogós helyezései: Évadnyitó és Balmaz GP Páros verseny.

Hegedüs Gyula

Gyulabá a versenyzést az utóbbi időben a fiatalabbakra hagyta, de az edzéseken télen-nyáron ott van, a társaság bármikor számíthat rá! Sokan csak szeretnének ilyen formában lenni, mint ő!

 

MINDENKINEK HASONLÓ SPORTSIKEREKET KÍVÁNUNK AZ IDEI SZEZONRA! (PP)

 

Hozzászólások 

 
#7 Magas Dávid 2013-02-02 11:14
"Azért Dávid ez a nem mindegy: "...a versenyben maradottak közül..."

Na ez viszont ÍGY VAN. :lol:
 
 
#6 Pataki Péter 2013-02-01 10:55
Belátom, az ember soha nem lehet elégedett az eredményeivel... Újabb érv az örömkerékpározás mellett :P

Azért Dávid ez a nem mindegy: "...a versenyben maradottak közül..."

Én Cancellarára irigykedek nagyon, rohadjon meg hogy olyan jól megy... :D
 
 
#5 Magas Dávid 2013-02-01 10:14
Hát igen én is elmondhatom, hogy időfutamban és hegyen különösen erős, de mihez képest. Mert volt olyan, hogy
külföldön hegyi körpályán a versenyben maradottak közül utolsók közt mentem bumm da solo Ghislain Lambert.
 
 
#4 Kádár CSaba 2013-01-31 20:36
Szégyen teljes év, Gemenc kupát meg az Ob-t leszámítva.
4 éve ugyan azon a szinten megrekedve mint mikor elkezdtem a nulláról! Km hiány az tényleg nincs (kb 400km/hét), de a két kezemen meg tudom számolni mennyiszer voltam edzeni....! meg hogy mennyi buli ....! Nincs mire büszkének lenni és semmi kiemelkedő eredmény nem volt!
 
 
#3 Pataki Péter 2013-01-29 22:54
Idézet - Kiss Attila:
rólam meg azt hangoztatták,hogy azért vagyok ilyen agresszív,mert tele vagyok szerrel.


:D :D :D
 
 
#2 Nagy ll. Zoltán 2013-01-29 20:32
Köszönet az összeállításért. A méltató szavak is frappánsra sikeredtek. Magam részéről, soha rosszabb évet kívánok Mindenkinek!
 
 
#1 Kiss Attila 2013-01-29 08:01
Egy szezon alatt elért 104 dobogós helyezésre büszke lehet mindenki. Főleg úgy,hogy tudjuk mindenki munka melett,anyagi támogatás nélkül érte el az eredményét. Több mint 20 versenyen indultam 2012-ben és jó volt látni és hallani,hogy más nagy multú kerékpáros csapatok versenyzői igen komolyan számoltak a debreceni versenyzőkkel. " Itt van Róka.Én már el sem indulok.Teljesen fölösleges." " Láttátok, hogy Hunor is indul?" A Senior Ob-n Nagy 2 Zolitól reszkettek,a KSI kupán Vilmányi háta mögött súgtak össze,Nagy Gyulával minden versenyen számolnak,rólam meg azt hangoztatták,hogy azért vagyok ilyen agresszív,mert tele vagyok szerrel. A fiamnak azt szoktam mondani verseny előtt,hogy ne te izgulj,hanem féljenek ők.Tudod mennyi munka van benned,nagy meglepetés nem történhet.
A téli edzéseken látom,hogy a 2013-as évben is hasonló eredményekre lehet számítani.
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat