Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tour de Velencei-tó, 2014. május 17.

 

Május 17-én, a Kínok Kínjával egy napon került sor a Tour de Velencei-tó futamaira. A debreceni színeket Vogronics Máté (DKSI-Freeriderz) képviselte, az ő beszámolója következik:

"A vészes időjárásról szóló előrejelzések ellenére többé-kevésbé napos, de rendkívül szeles időben vágtunk neki a 130 km-es távnak. A rajtnál a kisebbik 50 km-es távon indulók is velünk startoltak, majd ők később más útvonalon át folytatták a versengést.
A lassú rajtot követően, egész hamar elindultak a támadások, melyek kisebb-nagyobb ideig tartottak, az első fél óra elteltével azonban egy sikeres szökést követően Popovics Gergőnek (Team Econix-CR) és pár társának sikerült elmennie, majd később megnyernie a versenyt is közel 3 perces előnnyel. A főmezőnyben a létszámfőlényben lévő Balaton-team vitte a tempót, jómagam is sokszor vezettem köszönhetően a kellő kipihentségemnek, emellett végig elől helyezkedtem. A 130 km-es távon három nagyobb emelkedő volt, ahol a nagyobb tempónak köszönhetően sokan rengetegen lemorzsolódtak. A 118-ik kilométeren, az utolsó dombhoz érve sajnos túl nagy lendülettel tapostam a pedált, ahol egy hirtelen váltásnak köszönhetően leesett a láncom. A gyors javítás után már akárhogy akartam nem sikerült felérnem az élbolyt, így ennek köszönhetően a 130 célba érő közül a 26-ik helyen végeztem. (Kategória 18. hely) A szóban forgó technikai problémától eltekintve, egy rendkívül jó hangulatú, profin lebonyolított versenyen vettem részt, amivel sikerült tovább gyarapítanom tapasztalataimat."

A versenyről készült GPS-es track: http://www.endomondo.com/workouts/341052565/1770886
Eredménylista
GRATULÁLUNK!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat