Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

FÓRUM biciklitúra, 2014. június 1.

2014. június 1-én (vasárnap) kerül megrendezésre az II. Tour de FÓRUM biciklitúra.
A biciklitúra végállomása idén a Koppány Fogadó és Erdei Kalandpark. A helyszínen rengeteg színes program, és fellépők várják a kikapcsolódni vágyókat, emellett tombola sorsolás is lesz.

A túra 10:00 órakor indul a Fórum Csapó utcai bejáratától. Nevezni előzetesen az információs pultnál és indulás előtt a helyszínen lehet. A nevezési díj elővételben felnőtteknek 500,- Ft,- gyerekeknek 200,- Ft. A nevezési díjért cserébe a Koppány Kalandpark gulyáslevessel és rétessel látja vendégül a célba érkezőket. A túra távja 18 km, időtartama 1-1,5 óra. A résztvevők egyénileg térnek vissza Debrecenbe. Az első 1000 regisztráló a rajt előtt láthatósági mellényt kap ajándékba. A tombola bevételét egy 14 éves szívátültetésen átesett kislánynak ajánljuk fel.

Tavaly több mint 400 résztvevő tette meg a 16 km-es utat, amely hatalmas élmény volt, és bizonyára idén is az lesz mindenki számára.
Töltsük együtt június legelső hétvégéjét bringázással!

Várjuk iskolák, sportegyesületek jelentkezését. A legtöbb diákot felvonultató általános iskola, középiskola és sportegyesület 50.000,- Ft értékű jutalomban részesül!

 

Link: http://www.forumdebrecen.hu/oldalak/biciklitura2014

 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat