Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Időfutam és Országúti Bajnokság, 2014. június 27-29.

2014. június 27-29. között kerül sor a Magyar Nemzeti Időfutam Bajnokság, illetőleg a Felnőtt, Utánpótlás és Master Országúti OB futamaira. Az időfutamot Felsőzsolcán, az országúti versenyeket az ibrányi körön kell majd teljesíteni.

Eddigi információink szerint a debreceni színeket az időfutamon Ágoston Imre (U23), Sánta Ármin (U13) és Zsupos Sándor (mindhárman DKSI) fogják képviselni, míg a mezőnyversenyeken népes csapattal veszünk részt, Ágoston Imre, Czine Tamás, Duró Norbert, Hajdu Barna, Kakuja Imre, Kiss Attila, Kiss Hunor, Magas Dávid, Monoki Róbert, Nagy Gyula, Nagy Zoltán, Pályi Csaba, Sánta Ármin, Szabó Péter, Trabach Norbert, Zsíros Róbert és Zsupos Sándor (mind DKSI) fognak rajthoz állni az OB-n.
Róka Tibor csapattársunk is rajtolni fog az elit mezőny időfutamán és mezőnyversenyén, de mivel licence a Dr. Bátorfi - Agria csapatánál van, ezért e csapat színeiben teszi azt.

Minden résztvevőnek sikeres versenyzést kívánunk!

Időfutam OB. kiírása o O o Országúti OB. kiírása

 

Hozzászólások 

 
#1 Nagy ll. Zoltán 2014-06-25 05:21
Régen volt ilyen közel OB. városunkhoz. Régen volt OB. indulója debreceni csapatnak. Ha ráérsz gyere és biztasd a fiúkat!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat