Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

2014. Július 25-27. Central European Tour, Sipos János Emlékverseny, Ibrányi Nagydíj

t

RÓKA TIBOR ISMÉT GYŐZÖTT A CRONÓN!
IBRÁNYBAN EZÜST ÉS BRONZ ÉRMEK!

Az elmúlt hétvégén négy versenyen is érdekelt volt a DKSI csapata.
A korábban már említett NAGYATÁDI IRONMAN váltóban, a CET versenyen Pályi Csaba jóvoltából, az IBRÁNY NAGYDÍJON csapattal és a SIPOS JÁNOS EMLÉKVERSENYEN Róka Tibi állt rajthoz.

A CET mindhárom futamát értékelhetően fejezte be Pályi Csaba a Balaton-DKSI MIX csapat tagjaként. 1. szakasz: 122km, 49.2 átlagsebesség, 102.hely, 4.17 sec hátrány.
2.szakasz: 140km, 48,4 átlagsebesség, 121. hely, 1.25 sec hátrány.
3.szakasz: 138km, 48,9 átlagsebesség, 114. hely, 9.23 sec hátrány.
Az IBRÁNY NAGYDÍJ 57km-es mezőnyversenyében a fiúknak taktikai feladatokat kellett gyakorolniuk, melyet többségében végre is hajtottak. Mind e mellett az eredmény is jó lett. Bár a győzelem elmaradt, de a 40 alatti korosztályban Czine Tomi 2. még Hajdu Barna 3. lett, addig a 40 felettieknél Monoki Robi bronzérmet szerzett!

Az emlékversenyről pedig itt olvashatjátok Tibi beszámolóját:

 

"Az időjárás rendkívül változékony volt, a széljárás folyamatosan változott. Már kezdek hozzászokni, hogy minden Magyarországon rendezett országúti versenyen van valami "gubanc". Az elsőként indulók jól jártak, mert őket még lehetett fogni, de aztán egy "nagyon okos" kitalálta, hogy ne lehessen. Ebből adódóan innentől van aki be tudott taposni a pedálba, van aki nem. Sokan  vesztettek időt a rajtnál.  Kicsit nagy volt a nyomás rajtam, mivel az abszolút első helyre vártak a legtöbben. Sikerült is túlizgulnom a kezdést, csak másodjára tudtam dokkolni a pedálba, ezzel sajnos elment egy pár másodperc. Tudtam, hogy 4:52 a legjobb idő, ez alatt kell mennem. Jól haladtam, a célvonal előtt már ki is engedhettem, mert 4:47 volt az általam mért időm. A befutó után meglepődve láttam, hogy ez a szervezőnél 4:53. Ő meg is nyugtatott rögtön, hogy sokan éltek panasszal, de nincs gond, mert mindenkinek ennyivel többet mértek. Azért jó lett volna tudnom a rajtom előtt, hogy 7 másodperccel több lesz az időm a hitelestől, mert akkor ehhez tartom magam. Így sajnos bő 1 másodperccel lecsúsztam az abszolút első helyről. Sebaj így is boldogan hoztam el a kategóriám aranyát, és örültem, hogy megúsztam az esőt."

D
 

Hozzászólások 

 
#1 Nagy ll. Zoltán 2014-07-31 19:22
Szép volt fiúk! Az Ibrány Nagydíjról még várjuk a beszámolót!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat