Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Székely Körverseny (UCI 2.2), 2014. aug. 7-9.

 

A debreceni DKSI-Freeriderz két versenyzője, Ágoston Imre és Pályi Csaba vettek részt az UCI 2.2-es versenyen, ahol erős nemzetközi mezőnyben igyekeztek helytállni. A fiúk a Bellotto, és a marosvásárhelyi Master Ski & Bike csapatának jóvoltából indultak a viadalon.

Részletek és eredmények lent!

A verseny Facebook oldala: https://www.facebook.com/CyclingTourOfSzeklerland

VELO CIKK! o O o KÉPEK!

 

Az Europa-Tour sorozat részét képező székelyföldi körversenyen a csapatbemutatót szerdán, augusztus 6-án este tartották a csíkszeredai Mikó-vár udvarán. Az argentin válogatott és egy japán csapat is rajthoz állt, többek között. Csütörtökön a Csíkszentkirály – Verebes – Csíkszentsimon – Tusnád – Tusnádfürdő – Sepsiszentgyörgy – Kézdivásárhely – Kászonaltíz – Nyerges-tető – Kozmás – Csíkszereda (185 km) szakaszra került sor.

Az első órában több mint 48 km-t sikerült megtenni, a győztes idő pedig 4 óra 12 perc volt! Csaba a 38. helyen érkezett célba, 3. legjobb magyarként, Imi a 102. helyen fejezte be a szakaszt.

Pénteken a Nyárádszereda - Szováta – Parajd – Bucsin-tető – Gyergyószentmiklós – Tekerőpatak – Libán-tető – Fenyéd – Homoródfürdő – Szentegyháza – Tolvajos-tető – Hargitafürdő útvonalon tették meg a 191 km-es szakaszt.

Csaba a 35. helyen végzett, Imi azonban feladni kényszerült.

Szombaton két félszakaszra került sor: a Tolvajos-tető és Hargitafürdő közötti 7 km-es egyéni időfutamra, délután pedig a Csíkszereda – Csíkrákos – Szépvíz – Csíkszereda útvonalon haladó, majd a Csíkszereda utcáin 5,3 km-es pályán 17 körrel záruló szakaszra.

Az időfutamon Csaba a 87. időt biciklizte, a délutáni szakasz kritérium jellege miatt pedig a résztvevők több mint egyharmada kénytelen volt kiállni a lekörözések miatt, sajnos Csaba sem tudta befejezni a versenyt.

A nagyszerű helytálláshoz természetesen gratulálunk, reméljük jövőre ott lesznek a fiúk!

 

Hozzászólások 

 
#1 Pataki Péter 2014-08-12 11:00
Nem lehetett egyszerű!
 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat