Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kiskunlacházi 24órás és AKESZ futam, 2014.aug.23.

ÚJABB DEBRECENI SIKEREK!

Aug.23-án a kiskunlacházi reptér betonján rendezték meg a "12/24 óra Bringa" elnevezésű versenyt, illetőleg az Amatőr Kupa soron következő versenyét is, 50 km-es távon. (Láthatólag megpróbálták maximálisan kihasználni a pályahasználat jogát a szervezők.) Tavaly ugyanitt országos csúcsot állított fel a mezőtúri, viszont debreceni színekben versenyző Pályi Csaba (DKSI-Freeriderz), amit ha megdöntenie nem is, de megközelítenie sikerült, 770 km-t tekert, ezzel egyéniben toronymagas győzelmet aratva! (Ezt a teljesítményt a csapatok közül 2 gárda tudta csak túlszárnyalni, egyik a ViniBike gárdája akiknek ezúton gratulálunk!)

A 24 órás egyéni versenyben nem kis teljesítményt felmutatva 4. lett Nagy Gergő (Miránk-DOMKK) és 24. Gyurkó László (Miránk-DOMKK).

Az AKESZ kupasorozat versenye 50 km-es távon zajlott. Itt az U17-es korcsoportban résztvevő Kontor Gergely 7. helyezést ért el. A viszonylag rövid távon szép eredmény reményében indult el a debreceniek kitűnő időfutam menője Róka Tibor (DKSI-KTM Debrecen), aki egyéni akcióra vállalkozott, de a mezőny kemény munkával befogta, és az elsőségről így sprintbefutó döntött, Tibi kategóriájában 4. helyezett lett.

GRATULÁLUNK!

 

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat