Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

ÚJ DKSI HONLAP INDUL!

 

Új szezon, új arculat!

A DKSI megújult honlapján rendszeresen dokumentálni fogjuk a debreceni, megyei és országos kerékpáros eseményeket, emellett folyamatosan frissülő érdekességekről, technikai fejlesztésekről szóló cikkekkel is készülünk!

2015. február 27-én pénteken 18 órától elérhető az új honlap, az DKSI.hu címen, illetve erről a honlapról a fejléc alatti szekcióban található linkre kattintva. Az eddigi oldalt megtaláljátok az idetekerj.eu/csapat címen, ennek tartalmát a közeljövőben archiválni fogjuk.

Jelen oldal szerepét nagyrészt az új DKSI honlap veszi át, melynek Magazin rovatában fognak szerepelni a debreceni, illetőleg hajdúsági illetőségű hírek, valamint a kerékpáros világ érdekességei két külön szekcióban.

Az idetekerj.eu egyelőre megmarad, a sorsáról, illetőleg az archiválás részleteiről később döntünk majd.

Az új honlap mellett a DKSI Facebook oldalán is követhetők lesznek a csapat hírei, illetve a magazin tartalmakról is rendszeres posztok lesznek.


A "DKSI kommunikációs csapat" nevében is mégegyszer szeretnék mindenkinek élményekben gazdag szezont kívánni! (PP)

 

Versenyszervezői megbeszélés, 2015. márc. 1. 17 óra

Március 1-én vasárnap 17 órától a Piac u. 71. szám alatti közösségi teremben
versenyszervezői megbeszélést tartunk.

Cél az, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség égisze alatt rendezett versenyek (Évadnyitó, Hajdú-Főnix, Évadzáró, Diákolimpia) lebonyolításában emeljük a színvonalat. Az eddig is aktív szervezők, segítők mellé új embereket várunk, hogy közösen egy  ütőképes, olajozottan működő szervezői gárdát hozzunk létre.

A korábbi évektől eltérően NEM a Panoráma út lesz a versenyek helyszíne, hanem egy "új" körön zajlanak majd a futamok. Ez is indokolja, hogy erősítsük a szervezői oldalt!

A feladat összetett, ezért az a terv, hogy több kisebb csoport álljon fel, akik egy-egy részterületet le tudnak fedni (pl. útvonalbiztosítás, nevezések kezelése, informatikai háttér, kapcsolattartás, stb.).

Számítunk mindenkire, aki tevékenyen részt tudna venni a szervező csapat munkájában.

Ha kiemelkedő színvonalat tudunk hozni a szervezésben, azzal a versenyek nívóját emeljük, ami egyaránt szolgálja nemcsak a rendezvényeink népszerűségét, hanem Debrecen város jó hírét is.

Sporttársi üdvözlettel,

HBMKSZ

 

DKSI Csapatbemutató, új honlap, edzőtábor

 

Az utóbbi hetekben is aktívan forognak a kerekek a DKSI csapatánál!

Idén február 26-március 1. között látogatható a VIII. PORT.hu Bringaexpo kiállítás, melynek a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ad otthont.

Február 28-án, szombat délután 13:30-13:45 között a Bringaexpo színpadán kerül sor a DKSI Csapatbemutatójára, melyre szeretettel várunk mindenkit!

A tervek szerint a csapatbemutató előtt pár nappal már elindul a DKSI teljesen újratervezett honlapja is. A honlapon a csapattal kapcsolatos hírek, infók mellett Magazin rovatot is találhattok majd, ami az Idetekerj.eu blog szerepét fogja átvenni. Az Idetekerj.eu továbbra is elérhető marad, a változásokról természetesen tájékoztatással leszünk.

A DKSI gárdája a szezonra is komolyan készül, a jelenleg is folyó edzések mellett 2015. március 5-17. között a csapat egy része Szicíliába utazik edzőtáborozásra. Az edzések mellett két helyi versenyen is rajthoz állnak a résztvevők!

Az új honlapon, és Facebook oldalunkon folyamatosan követhetőek lesznek az Egyesület hírei.

MINDEN KEDVES KERÉKPÁROS SPORTTÁRSUNKNAK ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG SZEZONT KÍVÁNUNK!

Pataki Péter
DKSI

 

Rózának mielőbbi jobbulást kívánunk!

A debreceni Miránk DOMKK csapatának kerékpárosa, Bartók Róza, a hétvége során sajnálatos módon balesetet szenvedett a 33-mas úton, miután egy utánfutót vontató gépkocsi előzés közben elsodorta.

Rózát csigolya és medence sérüléssel jelenleg kórházban tartják, de az előrejelzések szerint bízni lehet a hibátlan gyógyulásban. Az influenza veszély miatt nem lehet látogatni, illetve egyelőre teljes nyugalomra van szüksége. A balesetről értesültek már a barátokon keresztül elküldték jókívánságaikat a debreceni kerékpárosok nevében. (PP)

Ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk!

 

3. Kőfejtő Cross XCO mtb és terepfutó verseny, 2015.márc.22.

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt 2015. március 22-ei sportrendezvényünkre, a 3. Kőfejtő Cross XCO mtb és terepfutó versenyre!

Debreceni szervezőstábunk immár 3. alkalommal rendezi meg Tarcalon ezt a szezonkezdő MTB futamot. Az eddigi visszajelzések pozitívak, a fiatalabb korosztálytól a veteránokig bezárólag mindenkinek élvezhető a verseny útvonala, legyen szó rendszeresen versenyző, vagy kezdő sportolóról. Évről évre igyekszünk némi pluszt adni az előzőekhez, idén az MTB mellett egy futóverseny is zajlik (természetesen külön útvonalon) valamint bevezetjük a chipes időmérést is. Gyere és próbáld ki magad a szezon elején, vagy az új bicajod, esetleg egyáltalán az MTB versenyzést, nem fogsz csalódni! A verseny szervezői

WEBOLDAL .o0o. FACEBOOK

(Ui. Köszi Csipisznek és Csire Sanyinak, hogy továbbították felénk a hírt! -PP)

 

DKSI Évértékelő vacsorája, 2015. január 30.

Juhász Arhur beszámolója

A DKSI évértékelő vacsorája 2015. január 30-án került megrendezésre az Ász Rendezvényház konferenciatermében. Rendre érkeztek a csapattagok kísérőikkel és a kezdésnek kiírt 18 órakor az egyesület elnöke, Nagy II. Zoltán (aki 2015. évtől egyúttal a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség elnöki tisztét is betölti) megnyitotta a rendezvényt.

Köszöntőjében külön kiemelte a meghívott díszvendégeket, akik a csapat támogatóinak képviseletében érkeztek az ünnepélyre, illetve egyéb, köztiszteletben álló, a debreceni kerékpársport életében fontos szerepet játszó személyeket. A teljesség igénye nélkül, jelen volt Andó János, leköszönő megyei szövetségi elnök, Korhán László többszörös magyar bajnok, válogatott kerettag, Dr. Uzonyi Attila rendőr ezredes, akinek nevével sűrűn találkozhatunk a környékbeli versenyek indulói között is. Végezetül, de nem utolsósorban, Novák Feri bácsi, akit csak egyszerűen a debreceni biciklikirálynak ismerhetünk. (Folytatás lent!)

Arany Péter fotói .o0o. Kapcsa család fotói

 

 

Debreceni díjazottak a Jubileumi Triatlon Gálán, 2015. jan. 11.

Január 11-én rendezte meg a Magyar Triatlon Szövetség hagyományos bálját, mely egyben a Szövetség 25 éves fennállásának ünnepe is volt.

Több kategóriában adtak át elismeréseket, ahol Hegedüs Erika, Varga Zoltán (fent) és a hajdúböszörményi Fegyveres Máté is a díjazottak között voltak. Gratulálunk, és további sportsikereket kívánunk!

 

Új elnökség a Megyei Kerékpáros Szövetség élén

A Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség január 16-ai közgyűlésén megválasztotta új elnökét, főtitkárát és elnökségi tagjait.

Az új elnökség, és a Szövetség munkáját segítő szervezőgárda abban a reményben lát munkához az idei szezonban, hogy a hajdú-bihari kerékpáros élet népszerűsítésében, valamint a saját szervezésű versenyek színvonalát illetően emelni tudja a tétet. A Szövetség az utánpótlás korúak számára kiírt versenyek (pl. Diákolimpia) és a hazai, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítésével is lehetőséget kíván nyújtani arra, hogy versenyzőink minél színesebb mezőnyben mérethessenek meg, és a megyei kerékpársport további nagyszerű eredményekkel gazdagodjon. (PP)

 

Kerékpáros túravezetői tanfolyam, március 4-től!

A Navigátor Túraklub középfokú (bronzjelvényes) kerékpáros túravezető tanfolyamot indít!

A tanfolyam időtartama kb. 16 hét, ami heti 1 alkalommal 2 órás elfoglaltságot, illetve 5-6 hétvégi gyakorlótúrát foglal magába. A képzés a Magyar Természetjáró Szövetség és a Magyar Kerékpárosklub Debrecen támogatásával, illetve közreműködésével folyna, felhasználva az eddigi 10 év gyalogos tanfolyamain szerzett tapasztalatainkat.
A részvétel tanfolyam díj befizetéséhez lesz kötve (20-30 ezer Ft körüli nagyságrend). A képzésre előzetesen jelentkezni a lenti Facebook linken lehet. Kezdés: MÁRCIUS 4. szerda, 18:00-20:30

Molnár Zoli köszi, hogy felhívtad erre a figyelmet!

ELŐZETES JELENTKEZÉS FACEBOOK-ON! .o0o. RÉSZLETES LEÍRÁS A NAVIGÁTOR HONLAPJÁN!

 

2015.01.11. Magyar Nemzeti Cyclo Cross Bajnokság 2015. Gyula.


TKiss Hunor U17 kategóriájában az 5. helyen végzett, még amatőrök között többen is helyt álltak a nehéz körülmények ellenére.
A képek magukért beszélnek. Nagy gratuláció!

KIÍRÁS o o o EREDMÉNYEK o o o VIDEÓ!

KÉPEK 1. O O O KÉPEK 2. O O O KÉPEK 3. O O O KÉPEK 4.

BIKEMAG CIKK

Juhász Arthur rövid beszámolója lent olvasható!

 

VIII. OXIGÉN KUPA 2014-2015.

F

 

 

VIII. Oxigén Kupa 2014 – 2015.

RÉSZLETEK!

OXIGÉN KUPA EREDMÉNYEK!

Elmarad a 01.17-i verseny!

 

A 2014-es szezon képekben

A szokásos összeállítás, az év fotóiból, főleg azokból amik a kezem ügyében voltak. Szevasztok! :) (PP)

 

2014.10.23. XIX. MISIK LÁSZLÓ EMLÉKVERSENY, SZEGED

GYŐZELMEKKEL ZÁRTA AZ ÉVET A DKSI CSAPATA!

v


A rossz idő ellenére kitettek magukért a csapattagok.
Gyors eredmények: U13 - 1. KAPCSA ÁKOS; U15 - 1. VARGA BÁLINT, 3. KAPCSA MÁRK;
ELIT - 3. PÁLYI CSABA
Csapat pontverseny - 3. DKSI-FREERIDERZ csapat 15 pont

KIÍRÁS! o O o KÉPEK 1. o O o KÉPEK 2.

Eredmények lent!

 

Átigazolási hírek

t

 

Hivatalossá vált:

Róka Tibor a 2015. évi versenyszezont az Utensilnord csapatának színeiben fogja kezdeni.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk!

 

A magyar kerékpársport új elnöke: Polony István-interjú

p


2014.11.07-én az MKSZ. Közgyűlése új elnököt választott, mellyel egy jó lehetőséget kapott a sportág a felemelkedésre.

Az új elnökkel készült interjút az alábbi linken olvashatjátok.

BIKEMAG CIKK!

 

Debreceni Általános Iskolák Kerékpáros Versenye, 2014. nov. 15.

áAZ ARANY JÁNOS ISKOLA NYERTE A KUPÁT!

Ködös, őszies időben, közel 30 induló részvételével került megrendezésre a verseny, mely jó hangulatban, sok néző előtt, izgalmas befutókkal zajlott.

Teljes eredménylista

HAON CIKK! o O o Darts képei o O o Nati képei o O o Peti képei

 

DKSI FIATALOK JÁRTAK A TF. SPORTLABORJÁBAN

D

Ábri

A DKSI csapatának egy támogatójának köszönhetően négy fiatal versenyzőnek lehetősége nyílt részt vennie egy komoly, átfogó vizsgálaton, mely sok tekintetben irányt mutat a jövőben elvégzendő feladatok módja, mennyisége tekintetében.

Az egyesület vezetője azt is elmondta, hogy szeretnék a szakmai munka fontos részévé tenni az ilyen vizsgálatokat, mert fontos és hasznos a fejlődés fenntarthatósága miatt.

KÉPEK!

 

2015. évi versenyidőpont tervezete

Az alábbiakban olvashatjátok a tervezett időpontokat.

 

2014.11.09. vasárnap, 9 óra. BODASZŐLŐI TÚRA

k

 

Novemberben szokatlan, indián nyarat idéző, kellemes időjárási körülmények között került sor a hagyományos bodai kerékpártúrára. Hajdúböszörményi barátainkkal együtt Józsán már 51 kerékpáros verődött össze és indultunk el a Böszörményi erdőbe, itt a vadaspark mellett elhaladva, a homokos talajjal is megküzdve tartottuk a Baltazár püspöki kastélyba. Baltazár Dezső (Hajdúböszörmény, 1871. november 15. – Debrecen, 1936. augusztus 25. jogász, tiszántúli református püspök). Itt, egy rövid pihenő alatt arra is jutott idő, hogy a kastélyparkban, a már használaton kívüli úszómedencébe esett kutyust kimentsük – lásd Darts képein: 126-132! A Kemencés házban kenyérlángos és forralt bor várta az éhes túrázókat.

Darts képei!

 

IX. Kazinczy Emléktúra, 2014.okt.26. vasárnap

TAz idei már a kilencedik alkalom, hogy ellátogattunk Kazinczy Ferenc szülőfalujába, Érsemjénbe, hogy tisztelegjünk születése napján munkássága előtt.
Csodás napsütésben, több mint 80 fő vállalta a túrát. Volt 11 éves, de 60 év fölötti induló is. Mindenki megtalálta a neki való társakat, kikkel jó hangulatban teltek a kilométerek. 
A koszorúzás után az emlékház megtekintését követően belecsöppentünk a Kazinczy Lajos honvéd ezredes emlékére rendezett megemlékezésbe ( http://krajczaros.uw.hu/ ), mely reményeink szerint nem utoljára fordult elő.
Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

DARTS KÉPEI o O o NATI KÉPEI

 

2014. 10.19. vasárnap, 11 óra. HBM. Területi évadzáró, László Sándor emlékverseny

T

Paralimpikon és világbajnok győzelme 80 km-en!

A 2014. év egyik utolsó versenyére került sor ezen a hétvégén a már megszokott helyen, a Panoráma úton, mely ettől az évtől emléket állít az egykori debreceni kiválóságnak, László Sándornak. Érkeztek versenyzők Békéscsabáról, Szegedről, Nyíregyházáról, Margittáról, és itt voltak Csíkszeredáról a Tusnád felnőtt és up. korú versenyzői. Ne feledkezzünk meg a debreceniekről sem, akik között szép számmal vettek részt a DKSI up. korú versenyzői!

Az izgalmas futamokat követően rövid megemlékezésre került sor, mely során a Megyei Kerékpáros Szövetség elnöke Andó János, valamint Korhán László, László Sándor volt csapattársa méltatták néhány szóban az elhunyt kitűnő kerékpárost, majd az egybegyűltek félperces csenddel tisztelegtek a néhai sportoló emléke előtt.

A László Sándor Emlékverseny 80 km-es táv abszolút győztese a Tusnad Cycling Team vezetője, többszörös parakerékpáros világbajnok Novák Károly Eduárd lett, akinek ezúton is gratulálunk! Az elsőségért járó trófeát, a László Sándor Vándorserleget az egykori sporttársak Mányi Gábor és Korhán László adták át.

A kategóriák győztesei a Regina Kerékpárbolt által felajánlott tárgyjutalmakat vehettek át, melyet Gém János a bolt vezetője adott át az első helyezettek részére.

DOBOGÓS HELYEZÉSEK LENT! Teljes eredménylista ITT!

KIÍRÁS! .o0o. Balázs István (Darts) FOTÓI! .o0o. KÉPEK 2. .o0o. KÉPEK 3. o O o DTV. HAJRÁ MŰSOR!

80 km befutó (Darts) .o0o. 80 km mezőnyhajrá (Darts)

 

2014.10.18. I. Riczu Imre Emlékverseny, Törökbálint

NAGY GYULA (DKSI) AZ ELIT KATEGÓRIA 3. HELYÉN FUTOTT BE!

DKellemes, de szeles időben, egy igen nehéz körpályán került megrendezésre a verseny (100,2 km, 1700m szint), mely már az első körökben komoly szelekciót hozott. Gyakorlatilag 10 kör megtétele után (35 kör volt) már csak 21 fő volt a pályán. Az Utensilnord gárdája dominált, mindenkit sikerült felőrölniük, néha még saját magukat is. Elől Dér Zsolt egyedül tempózott, mögötte csapattársai érkeztek Nagy Gyulával, kinek sikerült elől "ragadnia" a sokszor "kényelmetlen" adok - kapok közepette, ezzel megszerezve az abszolút 6, elit kategóriában a 3. helyezést, melyhez gratulálunk.
Dicséretes az ifiknél az ősszel debütáló Fegyveres Máté teljesítménye, mely a kategória 6. helyet jelentette.

 

KIÍRÁS! o O o EREDMÉNYEK! o O o KÉPEK!o O o Vanik fotók!

 

Hegyi Időfutam, Jávorkút, 2014. október 12.

KISS ATTILA ÉS KISS HUNOR KATEGÓRIA GYŐZTESEK!

HA

 

 

EREDMÉNYEK!

 

 


 

 

Üveghuta Kupa, 2014. október 5.

 

KÉT DKSI ARANY, EGY BRONZ A HEGYI IDŐFUTAMON!

Sikeres hétvégét tudhat maga mögött a DKSI-Freeriderz, hiszen a Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt között rendezett hagyományos hegyi időfutamon kiemelkedően szerepeltek a fiúk! Kategóriájukban (ifi ill. senior1) győzelmet arattak Kiss Hunor és Kiss Attila! Párosban a Czine Tamás-Zsupos Sándor duó a dobogó harmadik fokára állhatott! Fegyveres Máté a felnőttek között 6. lett.

A MiránK-DOMKK országútisai is tiszteletüket tették a versenyen, Nagy Gergő felnőtt kategóriában 14., Vilmányi Tamás 21., Evinyih Zsolt 24., míg Ónodi Péter senior1-ben 15. helyezést szerzett.

További debreceni érdekeltségű eredmény: MTB felnőtt kategóriában Sónyák Szabolcs 12. hely (Bringabanda SC).

FOTÓK! .o0o. Teljes eredménylista

 

VII. Pilis Kupa, II. forduló, 2014.szept.28.

tRÓKA TIBI Master Kategóriában 2014 Amatőr Országúti MAGYAR BAJNOKA!

Róka Tibor (DKSI-KTM Debrecen) komoly eséllyel indult a Pilis Kupa abszolút első helyezéséért, hisz egész évben uralta a kupasorozat időfutam versenyeit. Ez az esély azonban elszállt, mikor több mint 2 percet veszített akkor, amikor az őt szabálytalanul előző autós azért, hogy elkerülje a vele szembe jövő gépkocsival a frontális ütközést, inkább őrá húzta a kormányt és sodorta le az útról. Tibi keménységét és hozzáállását az országúti kerékpársporthoz jól tükrözi az, hogy ezek után visszaült és kategóriája második helyezését érte el, ezzel fölényesen bebiztosítva a 2014. évi Bajnoki Címét!
Róka Tibi az Elit Páros Időfutam Bajnoki Cím mellett immár 2014 Amatőr Országúti Magyar Bajnoka is!

GRATULÁLUNK!!!

2014.évi abszolút összetett eredmények!

További fotókat lásd lent.

 

 

 

Tour de Debrecen, 2014.09.21. vasárnap

55 km-en Bartha Gergő (DKSI), 122km-en Róka Tibor (DKSI) abszolút győztes!

A verseny kezdetére száraz, kellemes hőmérséklet, de szeles idő alakult ki, mely igazán izgalmassá tette a versenyeket.
Mind két távon sok debreceni induló rajthoz állt, bízva a hazai sikerben.

Folytatás lent.

EREDMÉNYEK! o O o FOTÓK 1. o O o FOTÓK 2.

DEHIR CIKK!

 

Margitta Kupa, 2014. szept. 20.

CS

PÁLYI CSABA (DKSI) ABSZOLÚT 2. HELYEN VÉGZETT!

A 30 körös, 75 km-es versenyen Pályi Csaba (DKSI) másodmagával lépett meg a főmezőnyből, a verseny harmadánál. Csapattársak hathatós támogatásával a célig kitartott előnyük. Az aranyérmet Molnár István a Mugenrace versenyzője szerezte meg.

Abszolút eredmény: 1. Molnár István (Mugenrace); 2. Pályi Csaba (DKSI); 3. Hemmert János (Mugenrace)

 

KÉPEK! o O o KÉPEK 2.

 

IV. Kölcsey Kultúr-Túra, 2014. szept. 27-28.


tCsodálatos időben, jó hangulatban, 27 fővel vágtunk neki a két napos túrának.
Az eltervezett programnak megfelelően haladtunk, illetve vasárnap reggel, hazaindulás előtt megtekintettük a Tasnád város impozáns református templomát, melynek történelmét Pakulár István lelkész által ismertük meg, hol átadásra került, a túrázók által , a sződemeteri Református templom felújítására gyűjtött adomány.

Folytatás 2015. év szeptember utolsó hétvégéjén, mikor Újra NAGYKÁROLY - KAPLONY - ADY ENDRE érintésével megyünk Tasnádra!

 

FOTÓK1!

Kocsár Laci FOTÓI ITT! .o0o. Dobány Zoltán FOTÓI ITT!

 

2014.09.14. Magyarország Páros Időfutam Bajnoksága, Dunakiliti-RajkapFEJES GÁBOR - RÓKA TIBOR (BÁTORFI) LETT 2014. ÉV ELIT PÁROS BAJNOKA!

EREDMÉNYEK o O o KÉPEK!

Eredmények röviden: Elit kategória:

1. Fejes Gábor-Róka Tibor (DR. Bátorfi AGRIA KTK.)
2. Pelikán János-Holló Botond (UNTENSILNORD)
3. Havas Péter-Nagy Bulcsú (Muganrace)
4. Nagy Gyula-Hajdu Barna (DKSI) 
5.
Fegyveres Máté- Nagy Zoltán (DKSI)
6. Ivanics Gergely-Mogyorósi Máté (HUNGAROFONDO)

 

Részletek lent!

 

Megemlékezés, 2014. szept. 9.

 

A szeptember 9-ei közös edzés alkalmával rövid megemlékezésre került sor, mely során a 36 éve tragikusan elhunyt kitűnő kerékpáros, László Sándor emlékkövénél gyűltek össze a debreceni kerékpárosok.

Október közepén, a hagyományosan megrendezett Területi Évadzárón is őrá fogunk emlékezni, a verseny László Sándor Emlékverseny néven fut majd.

 

2014.09.07. Tisza-tó Maraton, Poroszló

TDKSI ARANYAK, SOK DEBRECENI INDULÓ

Egy jó hangulatú, igen technikás, kanyargós versenyt teljesített mind az, aki elindult a viadalon.
A hosszú távosoknál (lassú rajttal 140 km) a győztesnek 3 óra 40 perc kellett a táv teljesítéséhez, mely közben többször el is áztak.

Eredmények röviden:

 

VII. Pilis Kupa hegyi időfutam, I.forduló, 2014. augusztus 31.

TRÓKA TIBI MEGVÉDTE CÍMÉT, 1 PERCCEL VERVE A TIGRIST

Augusztus 31-én vasárnap rendezték az Amatőr Kupa utolsó előtti versenyét, melyet nagy fölénnyel nyert ismét Róka Tibor, a DKSI-KTM Debrecen időfutam specialistája. Tibi semmit nem bízott a véletlenre, a pálya elején fekvő síkabb szakaszon óriási erőket mozgósítva, 50 körüli tempót hajtva kerékpározott a hegy lábáig. Több mint tucatnyi versenyzőt megelőzve, 1 perccel győzött a második helyen érkező Tomás Nagy (Szlovákia) és nagy ellenfele Makács Gábor előtt! A verseny után a "Tigris" is csak annyit mondott: "a Mátra az enyém, de a Pilis az a tiéd" :D

Abszolút eredménylista itt (velo.hu) o O o VELO CIKK!

GRATULÁLUNK! (PP)

 

VI. VELO.hu Kékesi Csúcstámadás, 2014.08.30.

Szép, napsütéses idő várta az idei csúcstámadás közel 700 indulóját. 18 km, 840 m szinttel, már-már klasszikus nyárvégi programnak mondható, mint a Mátra Kör felvezetője (ami sajnos idén elmarad). A versenyt Makács Gábor nyerte, immár 3. alkalommal.

A debreceniek közül legelőkelőbb helyezést Sándor Edina (DKSI-Freeriderz) érte el (fent), aki kategóriájában 4. lett, női indulók között abszolút 6.! A transzfogarasi edzés meghozta gyümölcsét :D Kiss Attila és Zsupos Sándor a 40 feletti kategóriában 6. illetve 7. helyen végeztek (absz. 25, 29), Kiss Hunor pedig az Ifik között 12. lett, abszolut 47. (mindhárman DKSI-Freeriderz).
A MiránK-DOMKK 6 fővel érkezett a versenyre, közülük Kovács Kristóf Ifi korcsoportban 23. lett (absz.139). A 19-39 közötti kategóriában Nagy Gergő 86., Vilmányi Tamás 116., Evinyih Zsolt 149. helyen végzett (absz.170, 224, 302). 40 év felettieknél 66. Ónodi Péter (absz.223), 50 év felettieknél pedig Gém János 10. helyen végzett (absz.250). Gratulálunk mindenkinek! (PP)

 

2014.08.23-24. KLASTOR POD ZNIEVOM. (SK)

KLASTOR

KLASTORGYŐZELEM, 4. HELY, SIKERES VÁLOGATOTT SZEREPLÉS!

A DKSI csapatából öt utánpótláskorú és négy felnőtt versenyző állt rajthoz, az utóbbiak közül Ágoston Imre a felnőtt válogatottat erősítette.
Eredmények röviden:

50 km felnőtt nyílt verseny: 1. hely - HAJDU BARNA; 8. - NAGY Z.
50 km U17 verseny: 26. hely - KISS HUNOR
11,3 km U13 időfutam: 4. - SÁNTA ÁRMIN; 12. - KAPCSA ÁKOS
11,3 km U15 időfutam: 25. - VARGA BÁLINT; 27. - KAPCSA MÁRK
100 km MASTER A mezőnyverseny: 4. - HAJDU BARNA
150 km SZLOVÁK KUPA: 3. - DÉR ZSOLT.
Részletek hamarosan!

KÉPEK! o O o VIDEÓ! o O o CIKK!

 

A VÁLOGATOTT KÖTELÉKÉBEN!

Az elmúlt hetekben két versenyzőnk, név szerint, CZINE TAMÁS és ÁGOSTON IMRE a felnőtt válogatottban szerepelt. Az előbbi kettő darab 1.2-es lengyelországi versenyen, még utóbbi Szlovákiában állt rajthoz.
lk

 

CIKK 1.


CIKK 2.

CIKK 3.

 


1. oldal / 3

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat