Idetekerj.eu - Debrecen

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

2014. április 27. XIV. Péti Nagydíj

Róka Tibor (DKSI) újra abszolút idővel győzött!

T

 

A Pétfürdő - Várpalota - Ősi - Berhida - Pétfürdő útvonal  21 kilométeres távján került megrendezésre az AKESZ soron következő fordulója, mely újra időfutam volt. A nagy kérdés sokak számára az volt: Róka Tibi tudja-e tartani a korábbi versenyeken bemutatott kimagasló formáját.
A válasz: határozott IGEN!
Magabiztos, megalkuvást nem tűrő versenyzéssel, újra abszolút legjobb idővel (háromból három) sikerült elhódítania az első helyet, melyhez ez úton is GRATULÁLUNK!

FOTÓK! o O o EREDMÉNYEK!

 

Főnix Kupa, 2014. ápr. 20.

A Húsvét vasárnapi Főnix Kupa legalább olyan látványos és izgalmas versenyt hozott, mint előző nap a Hajdú Kupa. A Vezér utca végén lévő körpályán, jó minőségű aszfalton került sor a futamokra. A pesti csapatok közül csak a Bikeexpress alakulata, és egy FTC-s versenyző indult, a mezőny java részét a debreceni és nyíregyi klubok versenyzői tették ki.

BOROSS ATTILA FOTÓI .o0o. PURDA ÁDÁM FOTÓI .o0o. BALÁZS ISTVÁN "Darts" FOTÓI! .o0o. HAJDÚ ANNA KÉPEI

A táv 3, 12, 24 illetve 40 kör volt, kategóriától függően. A versenyre kilátogatók izgalmas küzdelmeket láthattak, a kritérium a Bikexpress és a hazai DKSI-Freeriderz összecsapásáról szólt! Beszámoló és eredmények lent!

 

Hajdú Kupa, 2014. április 19.

Igazi tavaszi idő fogadta az idei Hajdú Kupa indulóit a Debrecen melletti Panoráma úton. Az enyhén szeles, borult délelőtt zajlottak az időfutam fordulók, ahol az U13 és WU17 kategória versenyzői 6 km-en, a felsőbb korcsoportok pedig 10 km-en mérkőztek meg. Az időfutam nem hozott meglepetéseket, de a délutáni mezőnyversenyen igen látványos és izgalmas csatát vívtak a résztvevők! A népes mezőnyben a neves hazai csapatok mellett romániai sportolók is indultak, a nők mezőnyében pedig Anita Stenberg, 5x-ös norvég bajnok is rajthoz állt! Nagy erőkkel vonult fel a Bikeexpress SE, csakúgy, mint a BVSC, SZKSC és a KSI is. A debrecenieknek hazai pályán de igen komoly mezőnyben kellett helyt állniuk!

IDŐFUTAM KÉPEK (Balázs István Darts) .o0o. MEZŐNY KÉPEK (Balázs István Darts) .o0o. Mezőny képek 2 .o0o. Mezőny 3 (Soltész Gergő fotói)

Folytatás és részletes eredmények lent!

 

STOP Cukrászda Időfutam: Róka Tibi újabb győzelme! 2014.ápr.13.

t

A DKSI-KTM Debrecen versenyzője Róka Tibor ismét elhozta az abszolút első helyet a Tarján-Bajna-Tarján útvonalon rendezett XXV. STOP CUKRÁSZDA IDŐFUTAM BAJNOKSÁGON! Több mint fél percet adott az abszolút második helyezettnek, a szintén kiváló időt futott Havas Péternek akárcsak egy héttel ezelőtt. Ez talán az év legnehezebb időfutama a távolság és a domborzati körülmények együttese miatt, ami meg is látszik az átlagsebességeken. Kemény szél fújt a helyszínen, ami még jobban nehezítette a versenyzők dolgát. Debreceni színekben rajta kívül Ágoston Imre és Vogronics Máté (mindketten DKSI-Freeriderz) indultak, akik kategóriájukban 7. ill. 16. helyezést értek el.

FOTÓK ITT!

GRATULÁLUNK!
 

2014.04.12. HEGYI OB, Pécs. DKSI SIKEREK!

DKSI SIKEREK A HEGYI BAJNOKSÁGON!

Április 12-én a Pécsi Junior KE rendezésében zajlott az idei Hegyi OB. U23 kategóriában a debreceni DKSI-Freeriderz két versenyzője, Ágoston Imre és Magas Dávid állhattak dobogóra, ezüst és bronz érmet szerezve!
A debreceniek közül Kiss Hunor U17 korosztályban a 11., még ELIT kategóriában Kiss Attila és Nagy Zoltán a 10. illetve a 12. helyen végeztek, kik a U23-mas srácoknak próbáltak segíteni.

Mindannyiuknak gratulálunk!

FOTÓK!

 

2014.04.09. Edzői továbbképzés Simonival!

SIMONI

Mindenki által jól ismert klasszisok jártak Budapesten a kerékpársport népszerűsítése, valamint annak szakmai fellendítése kapcsán. Név szerint Djamolidine ABDOUJAPAROV és Gilberto SIMONI.

Debrecenből Andó János és Nagy Zoltán volt jelen és hallgatta meg az alábbi előadókat: ITT

Sok fontos és előremutató információ hangzott el. Most már csak az a kérdés, hogy ezek közül melyik alapján kezd el építkezni az MKSZSZ, és a tagegyesületek ennek végrehajtásához milyen segítséget kaphatnak.

FOTÓK!

BIKEMAG CIKK!

 

Róka Tibi abszolút győzelmével zárult a Békás Időfutam! 2014.ápr.6.

Április 6-án nagyon sok versenyzőt vonzott a nagy múltú KERÉKVÁR-BÉKÁS IDŐFUTAM BUDAPEST BAJNOKSÁG, ahol pontosan 351 értékelt induló állt rajthoz. Róka Tibor (DKSI-KTM Debrecen) abszolút 1. helyen végzett, bő fél percet adva a második helyezettnek. A tavalyi idejéhez képest 1 perccel jobbat ment, ezzel ő lett 2014 IDŐFUTAM BUDAPEST BAJNOKA. Master korcsoportban Zsupos Sándor és Nagy Zoltán (DKSI) a 8-9. helyeket szerezték meg, Elit.1 kategóriában Porcsin Levente (Chili) 23., Laborc Dániel (Chili) 34., Csontos Máté 60. helyen végzett.

FOTÓK!

Laborc Dani, Nagy Zoltán, Porcsin Levente az Egyetemi Bajnokságban is szerepeltek, ahol a DEBRECENI EGYETEM és a DEBRECENI REFORMÁTUS HITTUDOMÁNYI EGYETEM vegyes csapatában bronzérmet szereztek. Egyéniben Levi a mountain bike kategóriában ezüst, még Zoli országútiban negyedik helyezett lett. Gratulálunk az eredményekhez! Teljes eredménylista és további képek a VELO.HU-n.

 

Országos Szezonnyitó, Bonyhád, 2014. április 5.

Április 5-én a bonyhádi Országos Szezonnyitó versenyen Nagy Gyula (DKSI-Freeriderz) amatőr (100 km) kategóriában 2. helyezést ért el! Ugyanitt Hajdu Barna a dobogóról épp lemaradva 4. helyen végzett, míg Senior korcsoportban (50 km) Kiss Attila szintén 4. lett. Kiss Hunor és Magas Dávid kategóriájukban mindketten 14. helyezést értek el, Czine Tamás és Ágoston Imre sajnos feladni kényszerültek a versenyt.
Teljes eredménylista itt!

 

Területi Évadnyitó - Balla Viktor Emlékverseny, 2014.márc.30.

n

Gyönyörű időben, közel száz versenyző részvételével került lebonyolításra a verseny. A 76 km-en a marosvásárhelyi Terebesi István győzedelmeskedett, klubtársa Csicsáky Tamás, és Nagy Gyula (DKSI-Freeriderz) előtt!

DARTS KÉPEI .o0o. PURDA ÁDÁM KÉPEI .o0o. KAKUJA JÁNOS FOTÓI .o0o. MAGAS ÁKOS KÉPEI

CIKKEK: DEHIR .o0o. VELO

További eredmények, részletek: katt a "Bővebben" linkre!

 


3. oldal / 3

Partnereink

Chili Sport Debrecen


Systematica Kft. - Hörmann


Vozzy Kerékpár és Snowboard


FitZone Spinning


Bike Polo Debrecen


Finish Line Sportiroda


Györgyi Gábor bringás oldalai


gabitrial.hu Extrém Sport Csapat