Single Blog Title

This is a single blog caption

A DKSI a napfényes Szicíliába megy!

A csapat hivatalosan is maga mögött hagyja az alapozás időszakát, a hideget, a szürkeséget, és 10 napra a szicíliai Calatafimi-Segestába utazik. A 20 fiatal, köztük jó néhány junior korú versenyző március 6-án kel útra. Az edzéseket Nagy II. Zoltán vezeti majd Ábrók Norbert segítségével.

Szicíliában, ahogy Zoli fogalmazott, elkezdődik a formába hozás időszaka, amikor a bringásoknak el kell érniük a versenyidőszakban a megfelelő sebességet. A hegyi és erőnléti edzések mellett a pro csapatok versenytechnikájának és a naponta GoProval rögzített edzések technikai elemzése is az edzésprogram része lesz.

Az igazán kiemelkedő teljesítményhez fejben is erősnek kell lenni, tudni kell pontos és gyors döntéseket hozni. Ezt a fajta tudatosságot fogja az edzőtáborban Nagy II. Zoli és Ábrók Norbi magasabb szintre emelni.

Ábri pályafutásának egy hosszabb időszakát töltötte Szicíliában, itt edzett és versenyzett, sőt, megyei bajnok is volt. Minden utat, minden hegyet ismer. Tudja, mi kell a győzelemhez.

sicily

A csapat az edzéseken kívül külföldi versenytapasztalatra is szert tesz majd, két versenyen is indulnak:

A versenyekről itt és itt olvashatsz.

Az edzőtábor szervezésében az egyesület régi barátja, Tano segített. Tano itt, a bringa őshazájában nőtt fel. Aki ismeri őt tudja, hogy szenvedélyesen szeret biciklizni. Most szülővárosába viszi a DKSI csapatát. Grazie, Tano!

Tanó mellett szponzoraink, a Systematica, a Kontent, és a 3M erőforrásaikkal most is a csapat mögött állnak. Köszönjük nekik!

Bringásaink teljesítményéről, az edzőtábor eseményeiről, a várható versenyizgalmakról és kalandokról folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket Facebookon és itt a honlapon.

A márciusban kezdődő 2015-ös kerékpáros versenyszezonban nehéz dolga lesz az ellenfeleknek. A DKSI csapata komoly erőt, tudást és győzni akarást fog képviselni. Így lehet nyerni!

Buon viaggio ragazzi!