Single Blog Title

This is a single blog caption

Új szezon, új arculat!

Üdvözöllek a Debreceni Kerékpáros Sport- és Szabadidős Ifjúsági Egyesület (DKSI) megújult honlapján, ahol rendszeresen dokumentálni fogjuk a debreceni, megyei és országos kerékpáros eseményeket, emellett folyamatosan frissülő érdekességekről, technikai fejlesztésekről szóló cikkfordításokkal is készülünk Nektek!

A DKSI-nél rendszeresen vannak felnőtt és utánpótlás edzések, valamint évente többször rendezünk „örömbringázást” azoknak, akik csak hobbiként űzik ezt a sportot. Itt részletesebben olvashatsz edzéseinkről!

A szabadság érzése: amikor a sebességet érzed az arcodon és bizsereg a tested minden porcikája, ahogyan tekersz a cél felé. Ez az, ami a DKSI felnőtt és utánpótlás csapatát motiválja. Amikor az élet más területein már mindened megvan, vagy éppen semmi sem sikerül, ez az érzés adhat erőt arra, hogy legyőzd saját korlátaidat!

Ha te is szeretsz bringázni, bátran csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ahol még több érdekességet olvashatsz a debreceni és a külföldi biciklis kultúráról. Ezen a felületen tudod kommentelni cikkjeinket. Kíváncsiak vagyunk véleményedre!

A DKSI, mint egyesület 2013-ban jött létre, az utánpótlás csapat 15 fővel, 2014 nyarán alakult. Ezek a fiatalok mára az egyre bővülő közösségünk lelkesítő magjává váltak. Az ő húzóerejük miatt éreztük fontosnak arculatunk, honlapunk és social media felületünk megújulását.  A csapat edzője a többszörös magyar bajnok és világbajnoki résztvevő Nagy II. Zoltán, a Hajdú Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség és a DKSI elnöke.  Legfőbb indíttatása az egyesület megalapítására az volt, hogy a debreceni biciklis szubkultúránk összetartó közösségként működhessen, újjáélesztve a város kerékpáros múltját. E mellett személyes motivációja, hogy szakmai tudását és tapasztalatait átadhassa a jövő biciklis nemzedékének.

A DKSI folyamatos fejlődését fő szponzoraik biztosítják. A debreceni Systematica és Kontent mellett ebben az évben először egy multinacionális cég, a 3M is támogatja a csapatot, a társadalmi felelősségvállalás és elköteleződés jegyében.  Megjelenésünk is új színt kapott, az utánpótlás mezeit a Gesu készítette.

Az idei szezonban két új igazolással gyarapodik egyesületünk: Ábrók Norbert, a magyar kerékpársport ikonikus alakja, valamint Kádár Csaba is velünk teker majd.  A több szakágban összesen 28 magyar bajnoki címet nyert, kétszeres VB résztvevő és 3 országos csúcsot tartó Ábri elsősorban nem versenyezni fog a csapatnál, hanem a belföldi és a külföldi versenyeken szerzett tapasztalatait, a győzelemre jutás fortélyait adja át a versenyzőknek.

Bízunk benne, hogy kedvet kaptatok a biciklizéshez!

A DKSI kommunikációs csapata