Single Blog Title

This is a single blog caption

Hajdú-Bihar megyei Területi Évadnyitó – Balla Viktor Emlékverseny, 2015. március 29.

(ELŐZETES RAJTLISTÁVAL kiegészítve!) Az eseménydús és sikeres tihanyi versenyt követően ismét komoly megmérettetés következik a DKSI bringásai számára, ráadásul hazai pályán mutathatják meg magukat, így aki él és mozog a DKSI-ben, rajthoz áll.

Idén hosszas egyeztetéseket követően végre levetkőzheti a “Panoráma úti klasszikus” gúnynevet a Hajdú-Bihar megyei szezonnyitó és egy új, kiváló minőségű körpályán zajlik majd a küzdelem. A rajtközpont a Látóképi csárdánál lesz, onnan indul útnak minden korosztály. A legkisebbek (U11, U13) Balmazújváros felé indulva 6 km-nél fordulnak, így érkeznek vissza a 12 km-es táv befutójához. Az idősebbek már az új, 31 km-es körön fognak versenyezni, a körszámok a következőképp alakulnak:

1 kör: U15, WU17, WU19, Master3
2 kör: U17, Felnőtt Nők, Master2
3 kör: U19, Amatőr férfi
4 kör: ELIT és U23

Az új helyszín nem csak a versenyzőknek biztosít sokkal jobb körülményeket, hanem a kísérők is kellemesebben tölthetik azt az időt, míg a többiek a köröket róják. Kulturált frissítési lehetőség, tágasabb pakoló, illetve a legkisebbeknek játszótér áll rendelkezésre díjmentesen egész nap.

Előnevezni csütörtök éjfélig lehet, még senki sem késett le róla.

A verseny színvonalát jelzi, hogy a hosszú táv, valamint az U19, U17, és az U15 korosztály abszolút győztesei busás pénzdíjjal térhetnek haza a Kontent Kft-nak köszönhetően, valamint az U19-es fiúk legjobbja 1 évre megőrizheti a Balla Viktor vándorserleget, illetve egy emlékmezt is kap a Bellotto jóvoltából. A többi kategória első helyezettjeinek díját a Regina Kerékpárbolt biztosítja komoly értékű Continental gumikkal és kiegészítőkkel 20000 Ft értékben, a 2. helyezettek a SWEET-LINE ’98 Kft. ajándékcsomagját kapják, tele finomságokkal. A „befutó batyut” a Kiscipó Bisztró Kft. finom terméke biztosítja, az ebédet a Látóképi Csárda szolgáltatja.

Részletes kiírást az alábbi linken találtok, kérjük olvassátok át figyelmesen!

ELŐZETES RAJTLISTA

Március 29-re virradóra lépünk át a nyári időszámításba, ne felejtsétek az indulást ehhez igazítani! Számítunk a dunántúli csapatok megjelenésére is, ezért a legelső csoport csak 10:55-kor rajtol, majd ötpercenként a további futamok!

Várunk mindenkit szeretettel, a szél és a küzdelem garantált.