Single Blog Title

This is a single blog caption

Jól sikerült csapatbemutató a Bringaexpón

Február 28-án szombaton a budapesti Bringaexpo színpadán mutatkozott be a DKSI junior és felnőtt csapata. Új támogatókkal, megújult arculattal vágunk neki a kerékpáros szezonnak. A klub vezetője, Nagy II. Zoltán név szerint is bemutatta a színpadon felsorakozó fiatal bringásokat, ismertette a csapat hátterét, céljait, és kiemelte, hogy a támogatók áldozatvállalása az egyesület sikereinek legfőbb záloga.

Röviden, az elhangzottakból:

– Debrecenben komoly hagyományokra tekint vissza a kerékpársport, ezzel az örökséggel alakult meg az DKSI 2013-ban.

– Fő támogatóink, a 3M, a Kontent és a Systematica tették lehetővé az előrelépést, 2014-ben az utánpótlás nevelés elindítását is egyik főszponzorunknak köszönhetjük.

– A fiatalok jelentik az egyesület reménységét és szilárd alapját, de a DKSI várja mindazokat, akik szeretnek, akarnak biciklizni, sportolni.

– Az egyesülethez igazolt a sokszoros bajnok Ábrók Norbert,  ő tudásával és értékes tapasztalataival fogja segíteni a csapatot.

– A felnőtt csapat sikerei inspirációt jelentenek az egyébként is szorgalmas és lelkes junioroknak. Hiszünk abban, hogy a fiatalok pár éven belül korosztályuk élmezőnyében lesznek.

– Szponzoraink erőforrásaikkal nem csak a kerékpáros sportot támogatják, de jó példával járnak elől a társadalmi felelősségvállalás terén is. Mert a bringázás nemcsak sport, hanem életforma is.

A csapat mezeit a Gesu (utánpótlás) és a Bellotto (felnőtt) készítette. Köszönetet mondunk további támogatóinknak is: Sommer Kft, Sweet Line Édesség Nagyker, Juvegold, Velossimo, Demetrend, Segner Fitness.

 

A Bringaexpo fotóit a Galériában illetve a Flickr oldalunkon tekinthetitek meg!
(A fotókat Arany Péter és Kakuja Imre készítették.)