Single Blog Title

This is a single blog caption

Hajdú Kupa és Főnix Kupa eredmények!

A Hajdú Kupa I. szakaszára esős éjszakát követő, hűvös délelőtt került sor, de az ideálistól eltérő időjárás nem rettentette el a fiúkat-lányokat! A szél sokakat megviccelt, és a célegyenesre való ráfordulás is okozott meglepetéseket, de szép eredmények születtek!

Még kellemetlenebb, hűvös, szeles idő fogadta délután a Főnix Kupa indulóit. Izgalmas futamokat láthatott a helyszínre kilátogató közönség, bár a komisz idő távol tartotta a népesebb nézősereget. Ettől eltekintve, izgalmas és tartalmas versenyen vagyunk túl, a versenyzők kiélezett csatákat vívtak a pontokért. Az elit futamot óriási fölénnyel, körelőnnyel nyerte Fejes Gábor (Dr. Bátorfi Agria KTK, Eger), a dobogós helyezésekért pedig óriási küzdelmet láthattunk a DKSI három klasszisa, Nagy Gyula, Ábrók Norbert és Pályi Csaba között! A 9. hajrá után azonos ponttal álltak! Csak a véghajrá tudott eldönteni, ahol Ábrók a 2., Pályi Csabi pedig a 3. helyet szerezte meg.

A csapatversenyt, így a Főnix Kupát a DKSI csapata nyerte!

A vasárnapi verseny is tartogatott nem kevés meglepetést. Enyhén borult idő, egyre élénkebb szél, bukások is jellemezték a napot. Minden korcsoport izgalmas, látványos versenyt vívott. A 124 km-es futamon több szép elmenést láthattunk, DKSI-s részvétellel, először Czine Tamás másodmagával töltött több mint egy kört szökésben, majd a verseny utolsó körében Pályi Csaba egyéni akcióját koronázta siker! A debreceniek az összetett csapatversenyben is diadalmaskodtak, a Hajdú Kupát  is a DKSI szerezte meg!

A versenyen különdíjban részesült Oláh Attila parakerékpáros, a Tusnad Cycling Team versenyzője. Attila kitartásból és eltökéltségből bárkinek leckét adhat, a jövőben is szívesen látjuk Debrecenben tisztelt sporttársunkat!

Részletes eredmények itt találhatók meg:

FŐNIX KUPA JEGYZŐKÖNYVE

HAJDÚ KUPA JEGYZŐKÖNYVE

Fotók hamarosan!

FOTÓGALÉRIÁK:

Boross Attila (IDŐFUTAM1, IDŐFUTAM2, KRITÉRIUM1, KRITÉRIUM2, MEZŐNY1, MEZŐNY2)

Arany Péter (IDŐFUTAM+MEZŐNY)

Kapcsa Gábor, Kapcsa Natália: (IDŐFUTAM+KRITÉRIUM, MEZŐNY)

Kakuja János (IDŐFUTAM+KRITÉRIUM)

Kakuja Imre (KRITÉRIUM)