Single Blog Title

This is a single blog caption

DKSI Nyílt Nap eredményei!

2015. május 16-án sikerrel lezajlott a DKSI Kerékpáros Nyílt Nap és Tehetségkutató, a Nagyerdei Stadion Északi kapujánál.

Az érdeklődés bár mérsékelt volt, de a megjelent fiatalok és szüleik jó hangulatban tölthették el ezt a délelőttöt. A mi részünkről szép számban jelentek meg az utánpótlás és felnőtt csapat tagjai, nem kis mértékben színesítve a rendezvényt a DKSI jellegzetes színű mezében!

A fiatalok az ügyességi pálya és a KRESZ teszt mellett a goldsprint versenyszámban mérkőzhettek meg, ahol fix helyzetű kerékpáron 250 m-es gyorsasági futamok zajlottak, selejtezőkkel, majd egyenes kieséssel.

A fiúk versenyét a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti SzKI tanulója, Bodó Zsombor nyerte, míg a lányoknál Bakó Anita (Huszár Gál Gimnázium és Általános Iskola) érte el a legjobb eredményt, a nyílt napon megjelent fiatalok között. Igaz, hogy Szabó Zsófi jobb időt hajtott, de az elsőségért járó ajándékot természetesen a külsősök között legjobban teljesítők kapták.

A Pótkerék Kerékpárbolt országúti és MTB kerékpárokat is kiállított, a DKSI részéről pedig Ábrók Norbert nyújtott tanácsokat és gyakorlati segítséget a kétkerekűek testre szabott beállításához.
Bízunk benne, hogy egyre többen kapnak kedvet a kerékpársporthoz, és a közeljövőben új igazolásokkal erősödhet az Egyesület utánpótlás korú csapata!
A goldsprint első helyezettjének járó tortát hétfőn a Medgyessy Gimnáziumban vehette át a győztes.