Single Blog Title

This is a single blog caption

Tisza-tó és Kínok Kínja: újabb DKSI sikerek!

Eseménydús hétvégén van túl a DKSI csapata, mivel 2 nap alatt 2 versenyt is teljesítettek. Fegyveres Máté beszámolója!

Szombaton a Tour de Tisza-tó keretein belül a csapat 65 km-es távon indult. A verseny előtt gyorsan megbeszéltük és kiosztottuk a szerepeket, majd felsorakoztunk a rajthoz. A lassú rajtot követően pár próbálkozás után a csapat kihasználva a kezdeti kavarodást szökéssel próbálkozott. Pályi Csaba indított, majd Fegyveres Máté és Ágoston Imre csatlakozott hozzá. A szökés hazaért, a DKSI három versenyzője Fegyveres, Pályi, Ágoston sorrendben érkezett, és Hajdu Barna a mezőnyhajrában elhozta a 4. helyet is.

65 km-en a fiatalok közül Szabó Zsófi a lányoknál első helyezett! 19 év alatti kategóriában Fórián Albert 5. lett, Kapcsa Ákos 6., Árvai Krisztián 7., Bonyhádi Ákos 9., Kapcsa Márk 12., Árvai Kristóf 28.

Potornai Nándor Master1-ben 20. helyen végzett. Master2-ben Juhász Arhur 13., Árvai István 14. lett, ugyanitt Kapcsa Gábor 30. helyet szerzett. Sajnos bukás miatt sétálva fejezte be a versenyt Kiss Gergő Sándor, a felnőtt kategóriában így is 35. lett :S

Kapcsa Natália fotói itt!

Teljes eredménylista itt megtalálható! (válaszd ki a versenyt)

Vasárnap Esztergomban versenyzett a csapat elit része a Kínok Kínja nevű 100 km-es versenyen. A név igazán találó. Kemény pályán, kemény versenytársakkal. Pályi Csaba megszerezte az abszolút 2. helyet és korosztályában 1. lett. Hajdu Barna az üldözők között ért be 10. helyen és őt követte Vogronics Máté a 13. helyen. Nagy Gyula technikai problémák miatt a verseny elején megállni kényszerült, de bizonyítva kitartását folytatta a versenyt és 16. lett. Fegyveres Máté és Ágoston Imre a 19 illetve 24. helyen értek be kissé leszakadva. Kádár Csaba sajnos bukott és nem tudta befejezni a versenyt.

Gratulálunk minden versenyzőnek!

Kínok Kínja teljes eredménylista