Single Blog Title

This is a single blog caption

Időfutam és Országúti OB Debrecenben!

Örömmel adjuk hírül, hogy 2015. évben Magyarország Egyéni Időfutam Bajnokságát, valamint Országúti Utánpótlás és Felnőtt Bajnokságát a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület rendezi, a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetséggel, a Magyar Kerékpársportok Szövetségével és Debreceni Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve.

Az újjáalakult MKSZ égisze alatt rendezett első OB rendezéséről van szó, amely a DKSI számára kitüntetés és lehetőség is egyben!

A verseny védnökei Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Dr. Papp László, Debrecen polgármestere, és Polony István, MKSZ elnök lesznek.

A futamokra 2015. június 25-én csütörtökön, illetőleg 2015. június 27-én szombaton kerül majd sor.
Az időfutam helyszíne, Bocskaikert versenyközponttal a Debrecen mellett található 354. út 35. főút és a 4. főút közötti szakasza, mely teljesen lezárásra kerül mindennemű járműforgalom elől. A szombati mezőnyversenyek az idei év debreceni versenyei során már jól bevált, kedvelt Látókép – nagyhegyesi elágazás – Balmazújváros – Látókép körön zajlanak majd, rendőri biztosítással és forgalomszabályozással.

Debrecen és a DKSI számára ez egy újabb nagyszerű lehetőség, a város és a kerékpársport népszerűsítésére!

Az MKSZ részére megküldött részletes versenykiírások itt elérhetők:

IDŐFUTAM

MEZŐNYVERSENY