Single Blog Title

This is a single blog caption

A DKSI TdH csapata

Holnap rajtol a TdH prológja! Már korábban volt előzetes nevezési lista, ami, mint lenni szokott, itt- ott alakulhat. Alakult is, de ma este úgy néz ki, már nem kapkodjuk el, ha azt mondjuk, Nagy II Zoli(bácsi) -focista nyelven- kiállította a kezdő hatot.

A csapatkapitány: Ábrók Norbert.
Ábri 28-szoros magyar bajnok, 3 országos csúcs tartója, világ- és euróbajnoki résztvevő, futár Eb és Vb győztes, aki úgy ismeri a kerékpározást és a versenyzést, mint kevesen ebben az országban. Most nem kisebb szerep jutott neki, mint a DKSI csapatát irányítani. Gyerünk Ábri, ez is meglesz!

 

palyi_cs

A csapat első embere: Pályi Csaba
Csabi az idei hosszútávú OB 3. helyezettje, magyar 24 órás csúcstartó. Hihetetlen kitartással versenyzik, ha valakit, őt nehéz lesz utolérni!

 

fegyveres_m

A csapat legfiatalabb versenyzője: Fegyveres Máté.
Máté igazi tehetség, sokoldalú, kitartó, elhivatott. Olyan friss erőt képvisel, amire nagy szükség lesz a TDH-n!

 

kadar_cs

Akinek kulcsszerepe lesz: Kádár Csaba.
Csabi kiváló tempómenő, erős és elszánt, jó formában van, igazi csapatember!

 

soma

Vendégversenyzőnk, a Tipográfia fiatal klasszisa, Ferencz Soma.
Soma az időfutam OB 3. helyezettje, válogatott kerettag, kiváló pályabringás, sprintekben nagyon erős, jó tempómenő, aki csak a maximum teljesítménnyel éri be!

 

nagy_gy

A DKSI egyik legrutinosabb versenyzője: Nagy Gyula. Több, mint 600 versenyen indult. Már 22 éves korában Tour de Hongrie-n szerepelt, a debreceni kerékpárosok között generációjának egyik legjobbja. Mindig pozitív lelkületű, kiváló csapatember, aki úgy szakmailag, mint emberileg is példaképe lehet a fiataloknak. Akciókkal teli, aktív versenyzői stílusával nem sok nyugtot hagy az ellenfeleknek.

 

nagy2_z

Csapatvezető és tartalék: Nagy II Zoltán. Mi írjak róla? Kemény, mint a vídia és még nem láttam ilyen egyenletesen forgató lábat. Néha, ha versenyzeni támad kedve, végig az élmezőnyben tolja, forgatja a népet és a végén vigyorogva száll le, miután valamelyik csapattársának felvezette a sprintet.

A verseny eseményeit folyamatosan fogjuk “közvetiteni” facebook oldalunkon. A versenyek utáni összefoglaló itt lesz olvasható.

Végezetül, de nem utolsó sorban, akik nélkül nem jöhetett volna létre mindez:

A verseny kiemelt támogatói: Systematica Kft, Kontent Kft

Frissítők: HIGH5
Ruházat gyártója: Bellotto
Technikai háttér: Regina Kerékpárüzlet

Szerelő: Molnár Zoltán

Fotó, depósegéd: Bencze Norbert, Kovács Dénes Bendegúz

Médiastáb: Arany Csenge, Pataki Péter, .. és én is itt leszek néha.

Támogatóink: 3M, DTrend, Juvegold, Salice, Segner Fitness, Signtech Reklámtechnika, Sommer Sorompórendszerek, Velossimo