Single Blog Title

This is a single blog caption

Hétvégi majális a Millenárison!

Helyett, pályakerékpáros nyílt edzés, de aki ide kilátogat, nem csak kerékpározik, hanem egy aprócska időutazás képében a hazai sporttörténelem egy szeletével is megismerkedhet. Amint belépsz a teknőbe, valami hátborzongató érzés fog el és érzed, az időt visszapörgették. Jó vagy sem, a pálya megőrizte leharcolt múltját, de talán ettől van varázsa. Amint először állsz meg a pálya tetején és lenézel a mélybe, fura érzés fog el, kicsit félsz, de amikor megtetted az első pár métert, rájössz, nincs mitől félni és ott tekersz, ahol először 1896-ban tekertek. Érzed a megkopott fotók varázsát és megjelenik a vigyor az arcodon. Lábad egyre gyorsabban kezd pörögni,… lehet Te leszel az új felfedezett?

2015.08.30-án a Millenáris Velodrom– on a KSI és BVSC közreműködésével válogatott pályaedzés lesz. A DKSI utánpótlás korú fiatalokat kíván delegálni az eseményre, ahol a srácok kipróbálhatják magukat a helyszínen biztosított kerékpárokon. Ábrók Norbi -aki a terepen rengeteg magyar bajnoki címmel rendelkezik- is kint lesz és a fiataloknak segít a felkészülésben. Jómagam 2001-ben voltam kint a budapesti futárVB apropóján, de még mindig látom magam előtt a cikázó bicikliket és sprintelő őrülteket. Tudod, Magnum: sose felejted el az elsőt

A vasárnapi útra még van a csapatbuszban férőhely. Elsősorban utánpótláskorú érdeklődők jelentkezését várja Nagy II Zoli(bácsi), telefonon(! 06-20/623-49-00)