Single Blog Title

This is a single blog caption

Kapcsa Márk és Varga Bálint Belgrádban álltak rajthoz

A DKSI két fiatal versenyzője a magyar utánpótlás válogatott színeiben a szerb fővárosban járt! Kapcsa Márk beszámolója következik.

Augusztus 1-2-án Varga Bálint csapattársammal és négy másik magyar versenyzővel a “3. INTERNATIONAL CADETS RACE – TALENTS BELGRADE AND EUROPE 2015” elnevezésű meghívásos nemzetközi versenyen vettünk részt Belgrádban.

Első nap 60 km-es kritérium verseny volt egy 2,4 km-es körpályán egy belgrádi parkban. Erős mezőny gyűlt össze, de csapattársaimmal együtt tartani tudtuk a lépést az élbollyal. A hajrában sajnos begörcsölt a vádlim és már nem tudtam sprintelni, igy a 24. lettem a 63 fős mezőnyben. Nagy tempó  volt, 38,9-es átlagot mentünk.

Másnap 54 km-es mezőnyverseny volt emelkedőkkel, lejtőkkel. A magyar versenyzőkkel jól együtt tudtunk dolgozni, segitettük egymást, annak ellenére, hogy mint csapat most versenyeztünk először együtt és nem nagyon ismertük a másikat. Itt is végig tudtam menni a mezőny elejével, a cél előtti utolsó 2 km-en szakadtam csak le, és kerültem 1 perc hátrányba. Ezen a szakaszon 18. lettem, mint ahogy összetettben is.

Bálint mindkét szakaszon a középmezőnyben végzett.

Ez volt az első nagyobb nemzetközi versenyem. Nagyon jól éreztem magam, sok tapasztalatot szereztem. Köszönöm a lehetőséget.

EREDMÉNYLISTA