Single Blog Title

This is a single blog caption

Újabb hétvége. Csapatbronz a KSI Kupán!

Szeptember 26-án és 27-én került megrendezésre a 38. KSI-Csepel Kupa kerékpárverseny. A DKSI az utánpótlásra koncentrálva(bár az egész verseny az utánpótlásról szól rendszerint) vett részt az eseményen. Nem volt nagylétszámú a megjelenésünk, ennek ellenére sikerült csapat-összetettben a harmadik helyen végezni, aminek nagyon örülünk.

A kétnapos verseny egy relatíve rövidnek mondható időfutammal kezdődött. Ezt jó mutatja, hogy az elit kategória távja 8km volt és az élmezőny átlagsebessége 48km/h.

A DKSI képviseletében Varga Bálint 2. míg Sánta Ármin 3. helyet szerezte meg U15 kategóriában. Kiss Hunor az U17-ben szerzett ezüstöt, míg Kovács Kristóf az elit csoportban 3. helyen végzett, mestere, Nagy II Zoltán előtt, aki 4. lett, míg Magas Dávid 5. helyre érkezett(mint régi KSI- s fiatal, nosztalgiázni látogatott el a versenyre). U19-ben Kovács Dénes Bendegúz 6, és friss visszatérőnk, Bódi Levente 11. helyen végzett.

Vasárnap már kellemesebb, de szeles időben került sor a kritériumversenyekre, ahol a fiatalok ismét odatették magukat. A verseny egy 650 méteres körpályán zajlott, ahol 2, ill. 3km-t kivetően voltak a részhajrák. A pontvadászatban Sánta Ármin az U15-ös kategóriában 3. helyet szerezte meg, míg Kiss Hunor U17-ben szintén bronzéremmel térhetett haza. U19-ben Bódi Levente 11, Kovács Dénes Bendegúz 13. helyen végzett. Elitben Nagy II Zoltán 4, Kovács Kristóf 5. lett. A végelszámolásban a DKSI csapata a 3. helyen végzett!

eredmények(több munkalap van!)
bringasport facebook fotóalbuma
bringasport beszámolója
Árendás Robi fotói. Köszönjük!

 

A hétvége másik eseménye a VII. Pilis Kupa 2. fordulója volt, ahol Varga Bálint megismételte múltkori bravúrját ás újra az első helyen végzett.

pilis_kupa_v_balint

 

arvai_i_dobogokoÉs végül ,de közel sem utolsósorban. Árvai Istvánnak éppen Szentendrén akadt dolga. Útba esett Esztergom, igaz aprócska kitérővel, de berakta Merida Reactoját, nehogy már ne próbálja ki magát a Dobogókői Csúcstámadáson. A szakadó esőben a cél a sárga trikó szintidejének teljesítése volt, amit sikerült majdnem 3 perccel megfognia, így miután lecsutakolta magát, immáron elégedetten folytathatta útját. Egyébként a mezőnyben is előkelő 61. helyen ért fel, amihez csak gratulálni lehet. Hajrá Pisti! Jövőre megyek Veled, főleg ha nem esik 🙂