Single Blog Title

This is a single blog caption

Szabó Zsófi Magyar Bajnok! Kritérium és Páros OB Tengelicen

Hétvégén Tengelicen került megrendezésre a 2015. évi kritérium és páros időfutam OB. Az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe most sem a résztvevőket. Hideg volt, a kritérium végére az eső is esett, ami aztán a vasárnapi időfutamra meg se állt. Ha már esik, esik rendesen, nem gatyázott. Áztatta a mezőt és persze a résztvevőket is.

A DKSI főként az utánpótlás- korúakkal képviseltette magát, akiknek sikerült a részvétel mellett azért szép eredményeket is besöpörni.

Szabó Zsófia a tipográfiás Kapott Szonjával láböltve, 2015. év Páros Időfutam WU19-es kategória Magyar Bajnokai, míg Zsófi a szombati kritérium OB második helyezettje! Szép volt Zsófi!

A kritériumon a DKSI fiataljai közül U13-as kategóriában Árvai Kristóf és Arany Szelim a 9. és 10. helyen végzett. U15-ben Varga Bálint és Sánta Ármin a harmadik helyen végzett Zádori Zalánnal pontegyenlőséggel zárta a viadalt, de a szabályok értelmében életbe lépett a befutó-sorrend, ahol hármójuk közül Zalán vitte a bronzérmet, míg Bálint és Ármin a 4. és 5. helyezést. U17-ben Kiss Hunor 6, Kacsa Márk 8. helyen, míg U19-ben Kovács Dénes Bendegúz 5. lett.

A nagyok harcát főként az Utensilnord és a Mugenrace pofozkodása vitte el, itt-ott felbukkanó Velokival és Popovics Gergővel..

Az esti pihenő után egy homlokegyenest más stílusú/igénybevételű verseny következett, a páros időfutam. Zsófi szép eredményén mellett az Arany Szelim – Árvai Kristóf páros 6. helyen végzett U13-ban. U15-ben a Sánta Ármin – Varga Bálint kettős a dobogó harmadik fokára állhatott fel. U17-ben Kapcsa Márk – Kontor Gergely 4, míg  U19-ben Kovács Dénes Bendegúz – Kiss Hunor 6. helyen végeztek.
A végére maradt Nagy II Zoltán és Magas Dávid részvétele, akik afféle átlagként, Zoli Senior2 és Dávid U23-as korával az Elitben álltak rajthoz, ahol egy egész pofás idővel végeztek a 4. helyen.

És közben lejárt a RHCP lemez, nem marad más, mint az eredmények linkelése:

kritérium OB
páros időfutam OB