Single Blog Title

This is a single blog caption

Bodaszőlői túra, 2015.nov.22-én!

Az időjárás még bőven alkalmas szabadidős jellegű biciklizgetésre, így idén is sor kerül a szezonzáró túra utáni ráadás-túrára, melyet évek óta Kocsár László sporttársunk szervez, kenyérlángossal, forralt borral, a résztvevők általános elégedettségére!

A tavalyi túráról a főszervező így számolt be:

„Novemberben szokatlan, indián nyarat idéző, kellemes időjárási körülmények között került sor a hagyományos bodai kerékpártúrára. Hajdúböszörményi barátainkkal együtt Józsán már 51 kerékpáros verődött össze és indultunk el a böszörményi erdőbe, itt a vadaspark mellett elhaladva, a homokos talajjal is megküzdve tartottunk a Baltazár püspöki kastélyba, Baltazár Dezső (Hajdúböszörmény, 1871. november 15. – Debrecen, 1936. augusztus 25. jogász, tiszántúli református püspök) valamikori székhelyére. Itt, egy rövid pihenő alatt arra is jutott idő, hogy a kastélyparkban, a már használaton kívüli úszómedencébe esett kutyust kimentsük! A Kemencés házban kenyérlángos és forralt bor várta az éhes túrázókat.”

Idén is várunk mindenkit szeretettel, november 22-én vasárnap!

Program

  • Gyülekező Debrecenben a 35. sz. főút kivezető szakaszánál, a BMW szalon előtt reggel 9 óráig.
  • Józsa Centernél leszünk 9.15 órakor, ahol szintén lehet csatlakozni!
  • Bodaszőlő megközelítése, templomrom megtekintése, majd a Kemencés ház felkeresése
  • Kenyérlángos elfogyasztása forralt borral! (FIGYELEM: Ehhez a lenti email-en regisztrálni kell!)
  • 13-14 óra körül visszaérkezés Debrecenbe
A részvételeteket személyesen Kocsár Lacinál, vagy emailben a  laszlo.kocsar@gmail.com címen tegyétek meg, mert a kenyérlángoshoz a létszámot le kell adni! (Ha nem jelentkeztél, akkor is jöhetsz, de nem garantált a kenyérlángos.)
Jelentkezés: legkésőbb nov.20. péntekig!
A jó hangulat garantált, a jó idő is megjön, ha mindenki erősen erre koncentrál..:)