Single Blog Title

This is a single blog caption

Nagy II. Zoli lett az MKSZ országúti szakágvezetője!

Örömmel tudatjuk minden tisztelt kerékpáros sporttársunkkal és támogatóinkkal, hogy a Magyar Kerékpársportok Szövetségének január 19-ei zárt ülésén az elnökség a DKSI vezetőjét, Nagy II. Zoltánt választotta meg az országúti szakág élére!

Az MKSZ ezzel nemcsak Zoli sportágfejlesztési programjának szavazott bizalmat, a szakágvezetői kinevezés a DKSI keretein belül végzett szakmai munka elismerése is egyben, amelynek mindnyájan részesei vagyunk! A felnőtt csapat tagjai, akik nélkül a DKSI nem jöhetett volna létre; a fiatalok és szüleik, akik lelkesedésükkel és áldozatvállalásukkal előre viszik a csapat szekerét; szponzoraink, támogatóink, akik hozzásegítenek a versenysport feltételeinek megteremtéséhez; mindazok, akik a versenyek szervezéséből vették ki a részüket; és a DKSI szurkolói, barátok, ismerősök, régi bringások, akik biztatása mind sokat jelent!

Zoli a sportágba vetett hitével, szervezőkészségével, elkötelezettségével és szakmai tudásával, az utánpótlás-nevelés terén tett erőfeszítéseivel, példamutató hozzáállásával bizonyította, hogy minden tekintetben alkalmas vezetője lehet a szakágnak.

Bízunk benne, hogy – az ő szavaival élve – mihamarabb sikerül az sportágban az egység légkörét megteremteni, és közösen előrébb jutni!

Gratutálunk!

Az eredeti hír és a részletes pályázati anyag itt olvasható: http://bringasport.hu/?p=10178