Single Blog Title

This is a single blog caption

CycloCross hétvége Vácon

Néhánya a hétvégi cycleCross bajnokságon tették tiszteletüket. A csapatra nem erősen jellemző a szakág, de vannak páran, akik rendszeresen elmennek egy-egy megmérettetésre.

Szombatra is egy kellemes csapat verbuválódott össze, hogy az aszfalt simaságát hátrahagyva, némi időt a k(r)oszosban töltsenek. Kiküldött tudósítónk -férfiszívek dobogtatója, a dobogók királyNője- Szabó Zsófia, alias Zsófika lett.

“…Eltelt egy év és fogadalmunkat megtartva elindultunk Vácra. Kis csapatunk lelkes tagjai: Árvai Krisztián, Árvai István, Kiss Hunor, Szabó Zsófia és Kovács Bendegúz ( frissen kinevezett sportigazgató, edző, sporttárs, szerelő 😀 ). Kellemes napsütés, +3C°. Megismerkedtünk új csapattársunkkal is, hajtás IMG_7512pajtás Úrral.
Pályabejarás után világossá vált, hogy tavalyhoz képest nem sokat változott. Hunor és Krisztián a II. korcsoportból elhozták az első és a harmadik helyet. Sir Bradley Hunor még érzett erőt magában, felnevezett az elit mezőnybe is, ahol abszolútban 7., korcsoportjába 3. helyezést ért el. Jómagam abszolút nők között 2., csoportban 1. helyen értem célba. Már majdnem indultunk haza, amikor Pistit(Árvai apuka) is kiszólították a 3.helyre.
Nagyon élveztük, jövőre ugyanitt! Vácon találkozunk!”

Nincs más hátra, mint gratulálni a gyerekeknek: Szép volt fiúk/lányok! Csak így tovább és máris bevéshetünk,… mennyit is? 4-5 érmet…

fotó és videógaléria