Single Blog Title

This is a single blog caption

DKSI csapatbemutató a BringaExpón, március 5-én!

A DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület csapata március 5-én szombaton csapatbemutatót tart Budapesten a IX. BringaExpón. A DKSI utánpótlás és felnőtt csapata az új, GESU által kivitelezett mezekben 13 órától lép a színpadra!

A BringaExpo az ország legrangosabb kerékpáros kiállítása, idén először már teljes mértékben megtölti a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont második legnagyobb, „G” pavilonját. Tavaly februárban is itt került sor a DKSI bemutatkozására; idén megújult mezben, a Kontent Kft. mint főtámogató által szponzorálva, DKSI-Kontent néven találkozhattok majd a csapattal!

Már nem titok, hogy a csapat idén kibővült edzői és asszisztensi gárdával, jelentősebb pénzügyi háttérrel, és komoly tervekkel vág neki a szezonnak. Az első sor már túl van egy edzőtáboron, a fiatalok is teljes erővel készülnek, a 2016. évre kitűzött célok megvalósítása menetrendszerűen halad! Minderről részletekbe menően fogunk tájékoztatást adni a BringaExpón!

A DKSI különítménye utánpótlás és felnőtt versenyzőkkel lép majd színpadra, az egyesület elnöke Nagy II. Zoltán vezetésével, aki az idei évben az MKSZ országúti szakágvezetői posztját is betölti. Az Egyesület az elmúlt pár évben országos szinten jegyzett, komoly csapattá vált, a jövőbe, a fiatalokba fektetett munkával olyat tett le az asztalra, amely példaértékű lehet bárki számára. Célunk, hogy a Szövetséggel és más egyesületekkel egyetértésben, közösen dolgozva a hazai kerékpársport színvonalát európai szintre emeljük!

Az idei évtől az SZJA 1%-a is felajánlható az Egyesület részére, előre is köszönjük a megtisztelő segítséget!

Videó a tavalyi csapatbemutatóról: https://www.youtube.com/watch?v=JfFWNLZOyIU

További információ: www.bringaexpo.hungexpo.hu
Online, kedvezményes jegyelővétel: http://bringaexpo.hungexpo.hu/jegyvasarlas