Single Blog Title

This is a single blog caption

DKSI elit edzőtábor

Az elit csapat edzőtáborozni indult szerdán. Szerencsés megérkezésük után ma már ki is próbálták  a szicíliai emelkedőket.
A csapatvezetés úgy döntött, az idei szezon előtti edzőtábort két lépcsőben bonyolítja. Helyszínnek, avagy kiindulóállomásnak a tavaly megismert és megszeretett szicíliai Calatafimi települést választották. Az időjárás egyelőre nem úgy alakul, ahogy terveztük, de ez nem szegi kedvét a csapatnak.

Az utazásról és az első benyomásokról Korhán László, többszörös magyar Bajnokunkat(aki mellesleg az ifi korcsoportosok edzője lesz) kérdeztük, aki a csapattal tartott:
“Az utazásunk nagyon kellemes volt, bár a Milano/Bergamo reptéren csak a Ábrók Norbi rámenős, határozott stílusú előretörésének köszönhető, hogy elértük a Palermóba tartó csatlakozást.
Tegnap este a fiúk a kerékpárok beállításával voltak elfoglalva, illetve átbeszéltük a programunkat.
Az idő tökéletes. Esténként van 10-11C°, napközben 16-18. Viszont ma és holnap esik az eső.
Minden edzés 10-kor kezdődik. A délután mindig a kaja, pihenésé, ill. szabadprogram.
Ma a fiuk 123km-t mentek,1400 szinttel. 5-7 alkalommal rövid záporok tarkították az utat, de nem volt elviselhetetlen.
Amit ma láttam hátulról, az számomra meggyőző. Szerintem teljesen rendben vannak, ha lehet ezt mondani egy edzés után. Ezen a terepen, ilyen körülmények között, ha megcsinálják a kétszer 10 napos tábort, nagyot fognak lépni erő, állóképesség tekintetében!”

Köszönjük Laci, várjuk holnapi bejelentkezésed is! És igen, Süss fel Nap! 🙂

edzotabor_2016_1_3

folyamatosan bővülő fotógaléria