Single Blog Title

This is a single blog caption

RAJTLISTÁVAL FRISSÍTVE! Diákolimpia Országos Döntő, 2016. április 23-án!

Idén a DKSI rendezi az Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntőjét, amelyre április 23-án Debrecen-Bocskaikert mellett, a 354-es úton kerül majd sor. Az időfutam és mezőnyverseny számokra 5 korosztályban lehet nevezni, és külön értékeljük az igazolt résztvevők, illetve a sportegyesülethez nem tartozó diákok eredményeit. A pálya kifogástalan, minőségi burkolattal rendelkező útszakasz, amely a tavalyi időfutam OB-n már bevált, és az idei bajnokságoknak is otthont ad majd. A verseny teljes útzár mellett kerül lebonyolításra, a maximális biztonság érdekében. Bízunk benne, hogy minél több iskola és sportegyesület részvételével tudjuk megrendezni a versenyt, és kiosztani a “Magyarország Országúti Kerékpáros Diákolimpia Bajnoka” címeket!

Kérünk minden érdekeltet, hogy a versenykiírást (lásd legalul) pontosan tanulmányozza át, és a végén található nevezési lapot a kiírásban foglaltak szerint kitöltve, lepecsételve, és a szükséges dokumentumokat bemutatva adja le a regisztrációnál! Szeretnénk felhívni továbbá mindenki figyelmét az online regisztrációra, amellyel megkönnyítitek a szervezők munkáját! Köszi!

A kiíráshoz még két további kiegészítés:

1, Igazolt “A” kategóriában az áttétel megkötésekre vonatkozó kiegészítés: az MKSZ VB ajánlása értelmében a váltó leszabályozása nem elegendő, tehát csak az áttétel szabályoknak megfelelő sor lehet fenn a kerékpáron!

2, Időfutam versenyen a IV. korcsoport és afölötti korcsoportok használhatnak könyöklőt, illetve az V. és VI. korcsoport időfutam kerékpárt is.

FIGYELEM! Az online regisztráció nem váltja ki a nevezési lap kitöltését és leadását, az továbbra is kötelező! Lásd a kiírást!

VERSENYKIÍRÁS

RAJTLISTA ITT!