Single Blog Title

This is a single blog caption

Negyedik nap, Kékesi izzasztó

Rajt Karcag, cél Kékestető. Közben 137 km, ami a hegyig egyszerűnek tűnik, … kivéve, ha a felvezető 1 km után beindul a nyél. Két forgatókönyvet képzeltünk el,vagy mindenki pihen a hegyig, vagy egyből rántás lesz és a hegy lábáig nyelet tolnak mindenki nyerge alá, aztán majd a hegy szelektál.

Az éles rajt után azonnal beindult a nyél és elkezdődtek a szervezkedések. Lószt- lósz követett, majd Lovassy Krisztián harmadmagával szökött. kemény tempót verettek és a mezőny üldözőbe vette őket. Társai nem nagyon tudtak neki segíteni, így a hegy elejére beérte a mezőny.

A DKSI-KONTENT mai a terve az volt, hogy a fiúk bármi áron elviszik a hegyig D. Kovács Dávidot, aki friss hegyibajnokként begyújtja a rakétákat. Sajnos Dávid -önhibáján kívül- bukásba keveredett, ami kicsit összezavarta a terveket. A srácok a középmezőnnyel jöttek meg, kifejezetten jó állapotban, így marad erő holnapra a budavári befutóra, ahol szeretettel várunk minden kerékpárbarátot egy kis drukkolásra.

A mai napi szurkolásért külön szeretnénk köszönetet mondani a megjelent csapattársaknak, akik feltekerve a hegyre a befutóban várták a fiúkat: köszi 🙂

digiSport közvetítés
folyamatosan bővülő fotógaléria
Vanik Zoltán facebook albuma
eredmények

 

A DKSI-KONTENT csapatát az idei Tour de Hongrie-n támogatják:

Technikai:
-Vozzy Bike & Snow (by Koca)
-Regina Kerékpár
-Cicli Granzon (Udine)
-Mr.Wheel

Frissítés:
-High5