Single Blog Title

This is a single blog caption

Hármascsapat Magyar Kupa

A Finish Line szervezésében ismét megrendezésre került, a már hagyományokkal bíró hármascsapat verseny, amely a Balmazújváros melletti, un. “hajdúnánási összekötőn” került lebonyolításra. A résztvevővők létszáma nem a megszokott volt, de így is egy nagyon hasznos napot tudhatunk magunk mögött.

A távok 20, 40 és 60 km voltak, korcsoporttól függően. első körben az amatőrök vágtak neki a 40 km-nek, majd őket  követte az utánpótlás 20 ill 40km-el, míg az Elitre várt a befejezés 3 körrel, azaz 60 km.

A Nap sütött, a szél kevésbé volt erős, bár “visszafelébe” fogott egy keveset. Mindenesetre kiváló idő volt ahhoz, hogy az utánpótlás hasznos tapasztalatokkal gazdagodjon és ismerkedjen ezzel a régen igen nagy respektnek örvendő versenyszámmal. Kísérőautóból figyelve Őket nagyon szépen mozogtak, váltottak, látható jelei vannak annak, hogy a fiúk nem csak biciklizgetnek, hanem edzésre járnak, tanulnak.

A nagyobbak irányába egyre nőtt a tempó, mígnem a leggyorsabbak az Elit kategória harcosai lettek. A DKSI-Kontent hirtelen verbuvált csapata, az idén csendesebb Nagy Gyulát, a visszatérő Ágoston Imrét és egykori Magyar Bajnokunkat, Bartha Gergőt vonultatta fel a viadalra, ahol tisztes helytállással teljesítették a rájuk mért 60 kilit, de a Szuper Beton fiataljai gyorsabbak voltak.

Master2 kategóriában szépet ment az Árvai István, Pál János, Varga István trió, akik feltekertek a dobogó második fokára. Amatőr felnőttben az ASE győzedelmeskedett, utánpótlás kategóriákban DKSI-Kontent háziverseny döntött.

Az eredmények, amint rendelkezésre állnak, belinkeljük, addig is szeretnénk köszönetünket kifejezni a szervezők irányába, hogy a jelen körülmények között is megrendezték a versenyt. Szerintem az se jelenthet problémát, ha a megjelenő csapatoknak is köszönetet mondunk, hogy színesítették a viadalt: Sólyom Team, ASE Kerékpár, NYKSE, a Beton fiúk és persze az egyéb amatőr versenyzők (szóljatok, ha valakit kihagytam).

Köszönjük a segítséget, amit a csapatok kísérésében nyújtottatok, köszönjük a fürdőbelépőt és köszi Pál Janónak a sajtos-tejfölös lángost, mostmár jöhetne a sült hal is 🙂

pj_pzs

fotók