Single Blog Title

This is a single blog caption

Edzőtáborozáson járt a DKSI up. csapata

Augusztus 25-28. között Bükkszentkereszten tartott edzőtáborozást a DKSI csapata, ahol 17 fiatal vett részt. Jó idő, fegyelmezett csapat, tartalmas edzések, sok játék jellemezte ezt a néhány napot. Első nap a tábor elérése volt a kitűzött feladat, ami a gyerekeknek 40-125 km edzést jelentett életkor/forma függvényében.
A második napon két edzésre is kigurultak a fiúk-lányok, délelőtt a Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt közti emelkedő játszotta a főszerepet. Ebéd után új edzőnk Árvai Attila tartott egy rövid bemutatkozást, majd fontos infókat osztott meg a fiatalokkal. Délután az Alsóhámor – Hollóstető közötti 7,5 km-es szakaszon házi versenyt tartott a csapat.

A 3. nap egy 9,5 km-es versennyel kezdődött Jávorkútig, majd személyre szabott feladatok voltak, ahol a felnőtt versenyzők is segítették a munkát. A legtöbbet menők 120 km körüli edzést végeztek; délután a pihenést követően közös focival, majd csapatépítő játékokkal telt a nap hátralevő része.

A 4. nap a hazatérésről szólt. A nagyobbak egy Alsóhámor – Hollóstető etapot követően indultak Debrecen felé, váltott vezetéssel, majd lánctalpazással és busz mögötti forgással megspékelve. A kisebbek rövidebb távokat teljesítettek.

Minden szempontból hasznos volt ez a néhány nap, technikailag és terhelhetőség terén nagyot léptek előre a srácok. Ez a fotókon, videókon is jól átjön. GALÉRIA ITT

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Nagy köszönet Árvai Pistinek és támogatóinknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a tábor: Kontent Kft, Systematica Kft, Velossimo Kft, Sommer Kft, Sweet-Line 98 Kft, D-Trend, Segner Fitness, Signtech Reklámtechnika.