Single Blog Title

This is a single blog caption

Tipo Kupa

Avagy Szentegyed GP és a Schrödl Péter Emlékverseny.

Szombaton került megrendezésre a Tipo Kupa néven ismert versenysorozat, ahol az Elit és U19-esek viadala az előbbi, míg a WElit-WU19-WU17-U17-U15 az utóbbi nevet viselte. A verseny a Zsámbok-Tóalmás-Kóka-Zsámbok körpályán került megrendezésre, ahol a nagyok 125, a kisebbek 75 km-t teljesítettek 5 ill 3 részhajrával.

NagyII Zoltán, edzőbá értékelte az eseményt.:
“…U17 mezőnyben jól mozogtak a fiatalok. A fő feladatuk a hajrára való felvezetés gyakorlása volt, mely szépen javult körről körre. Ármin (Sánta) többször került jó helyzetbe.
A véghajrán U15 kategóriában Ármin győzött, Kapcsa Ákos bronzérmet szerzett.
A felnőttekkel ment Hunor (Kiss) és Bendegúz (Kovács Dénes), sikeresen.A felnőttek folyamatos akciózása volt a feladatuk. Ez sikerult is. Pályi Csaba a cél előtt is szökésben volt, sajnos a cél előtt pár-száz méterrel befogták. Szabó Zsófi is szépen hajtott és WElit kategóriában második helyen ért célba. Tanulságokkal teli verseny volt…”
A fiatalok jól vették az akadályt és mint Zoli említette, tanulságokkal teli versenyen vagyunk túl. Várjuk a Tour de Debrecent hétvégén, ahova a DKSI ismét nagy számmal vonul ki. Gyertek szurkolni, mi megteszünk mindent, a jó hangulatért!
címkép forrása: velo.hu fotógalériája