Single Blog Title

This is a single blog caption

Magyar Kupa: László Sándor Emlékverseny, 2016. okt. 16. – RAJTLISTÁVAL!

Ezúton invitálunk minden tisztelt sporttársat, barátot, érdeklődőt az idei kerékpáros évad utolsó hajdú-bihari versenyére, a László Sándor Emlékversenyre, amelynek az eddigi évektől eltérően a Debrecen közelében fekvő fiatal, és szépen fejlődő község, Nagyhegyes ad majd otthont. A pálya érdemi része már ismerős lesz, hiszen a nagyhegyesi körforgótól Balmazújváros felé halad majd a verseny, onnan pedig Látókép felé fordulva, végül a 33-mas úton ismét a körforgalomhoz visszatérve zárul a kör. A Rajt/Cél terület tehát Nagyhegyesen, a sportpályák mellett lesz, az imént leírt körből pedig korosztály függvényében egyet, kettőt illetve hármat kell majd megtenni, a legkisebbek pedig egy 15 km-es fordítós pályán meccselnek majd.

A verseny a szokásos magas szintű rendőri és polgárőri biztosítás mellett idén a versenyközpont tekintetében is előrelépést hoz, reményeink szerint, hiszen a nagyhegyesi sportpályák létesítményei rendelkezésre állnak majd.

Bízunk benne, hogy az új Rajt/Cél helyszín minden tekintetben beváltja a hozzá fűzött reményeket, és egyúttal Nagyhegyes számára is értéket tudunk nyújtani. Ezúton is köszönjük a Nagyhegyesi Önkormányzat képviselő-testületének szíves segítségét!

Találkozunk október 16-án!

VERSENYKIÍRÁS .o0o. ELŐZETES NEVEZÉSI LISTA .o0o. HELYSZÍNRAJZ