Single Blog Title

This is a single blog caption

Elindult a felkészülés 2017-re

December első hétvégéjén a DKSI utánpótlás és elit sora csapatépítő jellegű edzőtáborozáson vett részt, amelynek a Mátraházi Edzőtábor adott otthont. Ezzel elindult a felkészülés a 2017-es szezonra! Az időjárás kedvező volt, egy kis kirándulás, futás mellett foci és a konditermi gyakorlatok alkották a programot, és egy kis fotózkodásra is sor került. A csapat frissen igazolt versenyzői is részt vettek az összetartáson, róluk bővebben is hírt fogunk adni, de a képeken már felfedezhetők 🙂

A minőségi munkához fontos terheléses teszteken is részt vett néhány sportolónk, a fiatalok közül Kovács Judit, Sánta Ármin, Kiss Hunor és Árvai Krisztián estek át a vizsgálaton, úgyhogy a tudományos igényű felkészülésre igazán nem lehet panaszuk 🙂 A téli edzésprogramban futás, tornatermi feladatok, spinning is szerepelnek, sok görgőzés, a többi már csak az időjáráson fog múlni!

Mégegyszer köszönjük ezt az évet támogatóinknak, kiknek segítsége nélkül nem sikerülhetett volna az idei eredményeket elérni! Bízunk benne, hogy a 2017-es év még nagyobb sikereket tartogat!