Single Blog Title

This is a single blog caption

Hírek a Balkánról; csapatbemutató a BringaExpo-n márc.5-én!

A KONTENT-DKSI bringásai nagyszerű tavaszköszöntő programokkal töltik a február 25-március 5 közötti bő egy hetet! Az utánpótlás csoport tagjai közül többen a horvátországi Makarska környékén tréningeznek Nagy II. Zoltán vezetésével, de más klubokból is sokan választották a tavaszi edzőtábor helyszínének ezt a népszerű nyaralóhelyet. Az U17 és Ifi válogatott is Horvátországban készül, az Isztriai-félszigeten.

A csapat elit sora is a Balkánon folytatja a felkészülést Árvai Attila vezérletével, nem akárhogyan: az előző hétvégén került sor a GP Izola versenyére Szlovéniában, ahol eléggé megrostálódott a mezőny, a résztvevők alig több mint felét értékelték, tőlünk Peák Barna 58. helyen végzett. Március 1-én az horvát Umag Trophy UCI 1.2-es versenyen, március 4-én pedig a Porec Trophy 1.2-esen vesznek részt a fiúk!

Itthon március 3-5. között rendezik a 2017-es BringaExpo kiállítást, ahol már a hagyományoknak megfelelően csapatbemutatóra is sor kerül, a KONTENT-DKSI bemutatkozására a hivatalos program szerint vasárnap 14 órakor kerül sor!

Fotók: GP IZOLA 2017

Itt pedig egy kis videó következik a versenyről: