Single Blog Title

This is a single blog caption

Bíztató szereplés a preEYOF Tesztversenyen; várható programok

Április 2-án az EYOF vagyis az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál tesztversenyére került sor Győrben, az U15-U17-es fiúk és lányok, illetve az ifi nők részvételével. A július végén rendezésre kerülő nagyszabású verseny főpróbája zajlott a júliusival megegyező távon, nemzetközi mezőnnyel. Komoly szervezés, kiemelkedő biztonsági intézkedések mellett zajlottak a futamok, 8 nemzet 24 csapata, összesen több mint 140 kerekes állt rajthoz. A KONTENT-DKSI fiataljai tisztességesen kivették a részüket a versenyből, a szereplés sikeresnek minősíthető. U15-ben Árvai Kristóf a főmezőnnyel célba érve 12., Páll Zsombor 27. lett. WU17-ben Sági Fanni Lili 13. helyen érkezett bukás miatt kiszakadva a főmezőnyből, Nagy Gréta sajnos bukás miatt feladni kényszerült. U17-ben Sánta Ármin és Varga Bálint is a főmezőnnyel célba érve a 15. és 21. helyet szerezték meg, Kapcsa Ákos 48. pozícióban zárt. Az ifi lányoknál Csefkó Helga indult, de bukás miatt ő is fel kellett adja. A befutó után egy kis kórházi kitérőt kellett megejteni, de mindenki rendben van, na meg nem asztalitenisz versenyen voltak a srácok.

SÁGI ISTVÁN FOTÓI

Kiss Hunor az ifi válogatottal az osztrák Kirschblütenrennen 105,6 km-es versenyén járt, ahol a magyar fiúk nagyszerűen szerepeltek, több Top10-es helyezés is született, Hunor is az előkelő 26. helyen végzett.

Árvai Krisztián a Kerékvár-BÉKÁS időfutamon képviselte a KONTENT-DKSI színeit. Nem is akárhogyan, hiszen U19 kategóriában ezüstérmet szerzett!

 

Az elkövetkező hétvégén a felvidéki Trnavá-ba utaznak a fiatalok, majd a hazai rendezésű Balla Viktor Emlékversenyre kerül majd sor április 15-én. A felnőtt/U23-mas sor Olaszországban áll rajthoz az április 8-ai hétvégén! További hírek hamarosan!