Single Blog Title

This is a single blog caption

Júniusi sikerek!

Eseménydúsan telik a nyár eleje a KONTENT-DKSI háza táján!

Június 4-én rendezték az I. Kun Kör kerékpárversenyt, melynek házigazdája a Kecskeméti Első Sor volt. Itt WU15-ben Kovács Judit győzött, U15-ben Árvai Kristóf 5., WU17-ben Nagy Gréta 2. lett, Sági Fanni Lili 4. helyen végzett. A 95 km abszolútját Varga Bálint nyerte, egyúttal az U17 kategóriát is, ahol Pető Dani 10. helyet szerzett. 146 km-en U23 kategóriában első Fegyveres Máté! Sikeres verseny volt!

Az utánpótlás csapat tagjai a Diákolimpián vettek részt, ahol kategóriájukban Kovács Judit, Nagy Gréta, és Sági Fanni Lili időfutamban és mezőnyben is dobogós helyezésekkel gazdagodtak mellettük Kapcsa Márk, Varga Bálint, Csefkó Helga, és Sánta Ármin is dobogóra állhattak.

Ezután következett június 10-12. között egy mátraházi edzőtábor, ahol fontos és kemény tréningingeket teljesítettek a fiatalok. Hazafelé többen is lábon tértek haza Debrecenbe, így volt akinek az utolsó edzésnap 200 km feletti táv sikerült. FOTÓGALÉRIA

Az Amatőr Kupa 6. fordulójaként rendezték június 11-én vasárnap a Tour de Gyömrő versenyét, ahol a 80 km-es mezőnyversenyben Szarka Gergely győzedelmeskedett, a hajrában rutinos sprintereket megelőzve. Szöllősi Ferenc 7. helyen ért célba az Elit1 férfiak között (abszolút 11. lett). A dobogós fotó (Nutrixxion):

Ugyancsak június 11-én rendezték az V. Mágocsy Kupa versenyét, a Sárospatakhoz közeli Pácin község rajt-cél központtal. Itt a Master 2 kategóriában Korhán László sporttársunk 3. helyen végzett.

Kiss Hunor a  Trofeo Karlsberg 4 napos junior versenyen szerepelt Németországban a válogatottal, ahol összetettben 83. helyet ért el. Részletes eredmények ezen a LINKEN!

A felnőtt sor a június 17-18-ai hétvégén Olaszországban áll rajthoz, szombaton egy 60 km-es esti kritériumra, vasárnap pedig egy 180 km körüli mezőnyversenyre kerül majd sor. A hó végén pedig jönnek az OB-k, és a Tour de Hongrie!