Single Blog Title

This is a single blog caption

Eredmények a VB-ről!

Mint arról korábban már hírt adtunk, csapatunk két tagja, Peák Barnabás és Kiss Hunor is szerepeltek a Norvégiában, Bergenben rendezett Országúti Kerékpáros Világbajnokságon, ahol Barna egyetlen magyarként az időfutam számban is indult. Futamában, az U23-asok között végül a 33. helyen zárt, sajnos egy váratlan defekt miatt meg kellett állnia, értékes időt veszítve.

Az U19-es fiúk mezőnyversenyén Kiss Hunor csapattagunk szerepelt, aki balszerencséjére bukásba keveredett, majd később sajnos kiszólították, így nem fejezhette be a versenyt. Itt a magyar csapatból Orosz Gergő tudta teljesíteni a távot, aki végül 62. lett. Az U23-as férfi mezőnyversenyen a válogatottból sokáig szökésben volt Pelikán János, ám a szökést befogta a mezőny, ő pedig feladni kényszerült. A KONTENT-DKSI válogatott versenyzője Peák Barnabás a mezőnyben kerékpározva végül 100. helyen ért célba, egyedüli magyarként! A nőknél két magyar versenyző, Király Mónika és Benkó Barbara indult, sajnos ők sem tudták befejezni.

Elmondható tehát, hogy Peák zárta a legsikeresebben a VB-t! Természetesen a világ egyik legkomolyabb kerékpárversenyén résztvenni már önmagában is óriási dolog, ezért Barnának és Hunornak is gratulálunk! Jövőre még jobb eredményt!