Single Blog Title

This is a single blog caption

Hármascsapat Magyar Bajnokság, Öt bajnoki címmel!

Szépen szerepeltek a szeptember 17-én megrendezésre kerülő Hármascsapat Magyar Bajnokságon versenyzőink. Ha hirtelen számvetésre kerül a sor, aki elindult(kontentes), mindenki éremmel a nyakában térhetett haza és ahol indultunk és lehetett, ott elhoztuk a bajnoki trikókat is.

Az időjárás reggel még borongós és esős volt, de mire az amatőr versenyzők letudták a penzumot, a Nap is kezdett kisütni és a nemrég frissen aszfaltozott, teljesen lezárt utat felszárítani. A kisebb korosztályok kezdték  a menést, míg a legvégén rajtoltak el az ELIT harcosok. Az eső elálltával a szél kellemetlenül kezdett fújni és főleg oldalról, így igazán meg kellet küzdeni az elemekkel.

A megjelenő csapatoknak a szervezők mellett mi is köszönetet mondunk és reményeink szerint a Csapat OB visszakapja régi fényét, amiben egykoron pompázott, hisz ez az a versenyszám, ami az egyéni mezőnyverseny után az egyik legnívósabb volt pár évtizede.

A Kontent-DKSI részéről jól kidomborodott Nagy II Zoltán és Botos Gábor utánpótlásnevelő munkája, ahogy a felnőtt versenyzők esetén Árvai Attiláé is. Az idővel és az ádáz széllel való küzdelemben Árvai Kristóf és a mellészegődött Mészáros Bence (Tipográfia), Szíjártó Zétény (Győri AC) alkotta hármasfogat az U15-ös korcsoportban jeleskedtek, megszerezve az első helyet. A WU17-es, az U17-es és U19-es utánpótláscsapataink mind bajnoki címet szereztek. Az Elit sorunknak a Bátorfi Agria KTK-val kellet megküzdenie, végezetül sikerült elhozni a bajnoki trikókat. Amatőr szekcióban, Master kategóriában a fiúk a dobogó második fokára állhattak fel. Mindenképp említést érdemel, hogy a három főből kettő 50 év fölötti és mezőnybringával, könyöklő nélkül (aki már időfutamozott, tudja,hogy a könyöklő kb 2-3km/h sebességkülönbséget hoz pluszban) vágtak neki a táv leküzdésének, így minden elismerésem az övéké az elért eredményért.

A verseny nagyon jó hangulatban telt, amiért köszönet illeti a szervezőket. Köszönet a reggeli esőben megnyitott kamionplatókért, ahol esővédett helyen lehetett melegíteni és külön köszönet Vanik Zoltánnak a fotózásért!

Akasztják a hóhért

Jövőre ugyanitt!

Csapatunk eredményei:

U15 1. hely
ÁRVAI Kristóf (Kontent-DKSI)
MÉSZÁROS Bence (Tipográfia Degavi)
SZÍJÁRTÓ Zétény (Győri AC)

WU17 1. hely
KOVÁCS Judit
NAGY Gréta Natasa
SÁGI Fanni Lili

U17 1. hely
KAPCSA Ákos Máté
PETŐ Dániel
SÁNTA Ármin Konrád

U19 1. hely
ÁRVAI Krisztián
KISS Hunor Máté
VARGA Bálint

Elit 1. hely
HAJDU Barna
SZÖLLŐSI Ferenc
VIGH Zoltán

Amatőr +120 2. hely
KORHÁN László
NAGY Kálmán
PÁLL János

Vanik Zoltán fotói (hamarosan)
facebook fotóalbum