Single Blog Title

This is a single blog caption

Mozgalmas szezonkezdet a KONTENT-DKSI-nél

Az idei évad folyamán már eddig sem tétlenkedtek a KONTENT-DKSI kerékpárosai, hiszen az alapozási időszak kellős közepén járunk, a most elvégzett munka létkérdés a 2018-as szezonban megcélzott eredményekhez. És az eddig is magasra tett mércét a csapat nem kívánja egy milliméterrel sem lentebb vinni!

Az utánpótlás csapat által tervszerüen végzett erdei futás, edzőtermi munka, úszások mellett a görgőzés, időjárás által lehetővé tett kinti bringázások után lezajlott a már hagyományosnak mondható szicíliai edzőtáborozás, ahová 33 fővel utazott ki a csapat.

Az első megmérettetésen is túl vannak már a Cyclocross OB-n részt vevő srácok, és az éremgyüjtés elkezdődött, mivel Kiss Hunor U23 kategóriában 2. helyezést szerzett. Elitben Vígh Zoltán 6., Pápai Ádám 7. lett, Master3-ban Kovács Béla az elit sor csapatigazgatója is rajthoz állt ahol 6. helyen végzett.

Az elmúlt év eredményei alapján összesített ranglistákon előkelő helyezéseket értek el versenyzőink, a Magyar Bajnoki ranglistán WU15-ben 2. lett Kovács Judit, U17-ben 1. Varga Bálint, U23-ban első Peák Barnabás. Az év közben Győrből átigazolt Kovács Petra WU19-ben lett 2., a DKSI-től távozó Szöllősi Feri is 3. helyet ért el U23-ban. A Magyar Kupa Összesített Ranglistáján WU15-ben Kovács Judit 3., WU17-ben Nagy Gréta 2. és Sági Fanni 3., U17-ben Varga Bálint 1. helyezett, felnőtt férfi kategóriában pedig 2.helyezett Peák Barna, és a Bátofi-hoz igazolt Szöllősi 1.helyezett lett.
Idén is hasonlóan szép eredményekben bízva kezdjük a szezont!

A régóta vágyott egyesületi bázis kérdése is megoldódott, hiszen a Debreceni Egyetemmel tető alá hozott kölcsönbérlet révén sikerült egy tágas, jó elhelyezkedésü ingatlant birtokba venni.

A kerékpáros szaksajtóban és máshol is napvilágott hírek szerint a közeljövőben több velodrom épülhet, és ha hinni lehet a híreszteléseknek, ezek közül az egyik Debrecenben… Bízzunk a legjobbakban! Ha ez megvalósul, azzal sokak álma válhat valóra, és a DKSI egyesülete nem kétséges, hogy egy pálya szakosztályt is kiállít majd 😀