Single Blog Title

This is a single blog caption

V4, Kínok Kínja és Pannonhalma GP! Következik: Újvidék!

Május második hétvégéje tartalmasan telt, hiszen három versenyen is feltűnt a narancs-lila mez, és  az up. csapat emellett egy mátrai edzőtábort is abszolvált.

A V4 Hungary versenyén 6 fővel állt rajthoz az U23/elit sor, közülük Vígh Zoltán 45. helyen végzett a nemzetközi versenyen, Hajdu Barna és  Pápai Ádám a 81-82. helyen zártak. Sajnos nem sikerült befejezni Beregszászi Bencének és Raffai Zsombornak, csakúgy mint Kiss Hunornak aki bukásba keveredett.

A Kínok Kínján három Top 10-es helyezést értek el a fiúk U19 és Elit1 kategóriákban: Bognár Ábel 5., Gönczy Gergő 6., Raffai Zsombor 8. helyet szereztek.

A Pannonhalma Stelvio Project által szervezett versenyhétvégén mely prológ (időfutam), mezőny és kritérium számokból állt, Kovács Petra, Mészáros Ábel és Kovács Judit vettek részt. A részletes eredményeket várjuk, annyit azonban elárulhatunk, hogy érmekkel megrakva tértek haza!

Az up. csapat színe-java a Mátraházi Edzőtáborban készült egy kétnapos programmal.

Galéria a Facebookon!

A május 19-20-ai hétvégén Újvidéken állnak rajthoz az U19-es fiúk, kiegészülve az U17-eseink legjobbjaival, a 19. TROFEJ SAJAMSKIH GRADOVA / FAIR CITIES TROPHY versenyen. Résztvevők: Árvai Krisztián, Mészáros Ábel, Sipos Máté, Varga Bálint, Sánta Árminnal és Pető Dani, valamint tartalék versenyzőként Polyák Gábor.

HAJRÁ KONTENT-DKSI!