Single Blog Title

This is a single blog caption

KONTENT-DKSI sikerek az Időfutam és az Országúti OB-n!

Az elmúlt hét a hazai kerékpársport két kiemelt versenyéről, az Egyéni Időfutam Országos Bajnokságról, és az Utánpótlás és Felnőtt Országúti OB-ról szólt. Előbbiről már itt beszámoltunk, a DKSI által rendezett, és sikerrel lebonyolított 2018. július 28-ai Időfutam OB-n a debreceni gárda 3 bajnoki címmel (Kovács Judit/WU17, Szíjártó Zétény/U17, Peák Barna/Elit)), és két bronzéremmel (Mészáros Ábel/U19, Arany Gitta/Női elit) gazdagodott.

Időfutam OB fotók (Fb): Vígh Attila .o0o. Minkó Zsolt .o0o. Takács Tamás

A csapat kitett magáért Komlón is, ahol 2018. július 1-én vasárnap került sor az OB mezőnyversenyeire. A KONTENT-DKSI 27 fővel állt ki a versenyen, amely Komló környékén, egy 15,7 km-es körpályán zajlott. A Mecsek emelkedői izgalmas versenyt hoztak, bár a csütörtöki egyenkénti alapján már lehetett sejteni, kik vannak jó formában. A KONTENT-DKSI alakulata a jó taktikának, és a remek csapatmunkának köszönhetően szép eredményekkel, és 4 dobogós hellyel zárta a napot: két bronzérem született Kovács Judit (WU17) és Mészáros Ábel (U19) révén, míg az erős U23-Elit mezőnyben kiemelkedően szerepelt az abszolút 2. helyezett, és kategóriájában ezüstérmes Gönczy Gergő (U23), valamint az abszolút 3. helyen befutó, az Elit kategóriában győztes Peák Barna, aki a csütörtöki bravúrját követően 2018-ban az Időfutam OB elsőség mellett az országúti Magyar Bajnoki címet is megszerezte.

Fotók a bringasport.hu-n ELÉRHETŐK.

GRATULÁLUNK MINDENKINEK!

Az előttünk álló hétvégén a KONTENT-DKSI U17-es versenyzői Szerbiában versenyeznek, Mészáros Ábel pedig egy olasz viadalon áll rajthoz. Július 12-15. között pedig Csehországban, Brno illetve Zlín környékén kerül sor a Junior/U23 Európa Bajnokságra, ahol pénteken az U23-as időfutamban Peák Barna, a vasárnapi mezőnyversenyen U19 (Junior) kategóriában Mészáros Ábel, U23-ban Gönczy Gergő és Peák Barna indulnak majd.

Címfotó: Takács Tamás/bringasport.hu